openmediavault

The open network attached storage solution

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

News

Unread Threads

Topic Replies Last Reply

Unofficial OMV Theme Changer tool, css themes and UI manipulation

34

Agricola

RAID Creation Fails Every Time With Failed to Execute Command On New Installation

11

JakRuzL

JME: Disable TX Engine timeout on fresh install of 4.x

0

How to Setup Snapraid

4

flmaxey

Docker error for unknown service

17

flmaxey

Recent Activities

  • Agricola -

    Replied to the thread OMV 4.x Unofficial OMV Theme Changer tool, css themes and UI manipulation.

    Post
    You just keep adding themes! Sour Cherry for my Raspberry, Green for the XU4, Gold for the HC1, and leave the HC2 at default. I just updated OMV to 4.1.15-1 and it put all of them back to default. It was easy enough to put them back right. Thanks for the…
  • Quote from JakRuzL: “I use a Win10 laptop for work. I have a raspberry pi 3b and 2 500G (western digital I believe) drives with nothing on them. All I really want is to have multiple locations of the same set of files for redundancy just incase I lose…
  • JakRuzL -

    Liked geaves’s post in the thread OMV 4.x RAID Creation Fails Every Time With Failed to Execute Command On New Installation.

    Like (Post)
    Quote from JakRuzL: “1) Any file I deem important for my situation could be copied to the first drive on the Pi and then an automation to perform its sync/backup/copy to the second drive. 2) I maintain a folder or set of folders where the master files…
  • JakRuzL -

    Replied to the thread OMV 4.x RAID Creation Fails Every Time With Failed to Execute Command On New Installation.

    Post
    Okay, I would really like to thank geaves and flmaxey for intervening and providing helpful information. A quick response to flumaxey. I would be fine with an initial manual copy from the windows laptop to the raspberry pi. Now for tkaiser, I realize…
  • digitalbots -

    Posted the thread OMV 4.x JME: Disable TX Engine timeout on fresh install of 4.x.

    Thread
    I just loaded 4.x and i am getting JME: Disable TX Engine timeout cascading down my screen. It seems like I get about 10 of them at boot but it doesnt show up after that. Should I be concerned?
  • flmaxey -

    Replied to the thread OMV 4.x How to Setup Snapraid.

    Post
    Quote from mneese: “thanks for the advice...for future reference, what may be the preferred method to go from raid five to snapraid? 1. new omv install, setup snapraid, erasing existing raid, populate with backups.... 2. new omv install, setup snapraid…
  • flmaxey -

    Replied to the thread OMV 4.x How to Setup Snapraid.

    Post
    Quote from mneese: “thanks for the advice...for future reference, what may be the preferred method to go from raid five to snapraid? 1. new omv install, setup snapraid, erasing existing raid, populate with backups.... 2. new omv install, setup snapraid…
  • flmaxey -

    Replied to the thread OMV 4.x Docker error for unknown service.

    Post
    Quote from kmal808: “Roger that ” Sorry 'bout that. Oh, and for the loss of sleep as well. :)
  • kmal808 -

    Replied to the thread OMV 4.x Docker error for unknown service.

    Post
    Roger that. Ups was ordered last night :) I’ll tear everything apart tomorrow and start fresh. Thanks again for taking the time to help.