Recent Activities

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • copytco -

    Posted the thread OMV 3.x (stable) High RAM usage of SickBeard and Radarr.

    Thread
    Since some time I have been experiencing gradual RAM consumption increase by SickBeard, Plex and Radarr - it used to be that I had about 50 % of RAM used all the time, but within the week it got up to 70 % on "idle" (of course server is doing some…
  • tkaiser -

    Replied to the thread Probleme mit Raid10.

    Post
    Quote from Fako86: “speed nicht. aber sicherheit doch, da 2 genutzt und auf 2 gespiegelt wird, hat man im fall des falles ja auf 2 die spiegelung ” Quatsch. Im Fall des Falles hat man gar nix mehr, da alles auf beiden Platten zeitgleich futsch ist,…
  • tkaiser -

    Replied to the thread ODROID-HC1 : Home Cloud One.

    Post
    Quote from lan: “Some Benchmarks would be great, to compare it to x86 systems ” OMV 3 for ODROID-XU4/HC1/HC2/MC1
  • Dropkick Murphy -

    Replied to the thread Probleme mit Raid10.

    Post
    Quote from Fako86: “ok. speed nicht. aber sicherheit doch, da 2 genutzt und auf 2 gespiegelt wird, hat man im fall des falles ja auf 2 die spiegelung. ” Besser, man hätte im Fall des Falles ein Backup...
  • jawaharks -

    Replied to the thread OMV 4.x (testing) Could not add disks through file systems.

    Post
    Thanks for the help Ben and votdev. I ended up reinstalling OMV and this time it is omv3. Now everything works well. Thanks again.
  • tinh_x7 -

    Replied to the thread OMV 3.x (stable) NextCloud Installation Q & A.

    Post
    Have you try to turn off HTTPS & and use HTTP ? fastcgi_param HTTPS on;
  • votdev -

    Replied to the thread OMV 4.x (testing) Resolved Customizing Nginx (settings).

    Post
    They will replace the defaults.
  • stratege1401 -

    Replied to the thread OMV 4.x (testing) OMV 4 ready (almost) for production?.

    Post
    simply refresh the action you were doing. This will go fine. Had the same error, and force it by refreshing the action. No probleme so far.
  • lan -

    Replied to the thread ODROID-HC1 : Home Cloud One.

    Post
    Maybe you can explain some further why you think this is the best system for you. Some Benchmarks would be great, to compare it to x86 systems. Actually this is not more than cheap advertising.
  • Fako86 -

    Replied to the thread Kein zugrif auf web gui webinterface.

    Post
    also, es läuft alles. vom laptop meiner frau kann ich alles öffnen. ssh, smb und webinterface. von meinen laptop nichts. auch garnichts. jedoch kann ich den server nicht unter netzwerke finden auf ihren laptop. nur über die ip. ich denke das was…
  • kiwicol -

    Liked askmurphy’s post in the thread HOWTO: WEBMIN installation on OMV.

    Like (Post)
    Ok, this is very easy ofcourse for most of us, but anyway, just to help the beginners: webmin.com/deb.html 1) SSH with PUTTY (putty.org/) - make sure you enable SSH in your OMV panel ! 2) Source Code (1 line) 3) dpkg -i web (then press TAB to…
  • kiwicol -

    Liked gderf’s post in the thread OMV 3.x (stable) Data transfer between 2 external hdd's (usb).

    Like (Post)
    Quote from Larkin: “I tried the MC approach. That would actually work, but the funny thing is the last two hdds i mounted in omv weren't mounted to media/. Instead they are mounted to srv/. Is this the new way to do it? Can i somehow change the mount…
  • myscha -

    Replied to the thread OMV 4.x (testing) my NAS with Asrock J3455-ITX.

    Post
    I have nearly the same messages, but no problems up to now. There is no possibility to adjust the CPU voltage in the UEFI. Only the RAM voltage and that's already set to minimum. It allows only 1.5V and 1.35V
  • subzero79 -

    Replied to the thread OMV 3.x (stable) Docker UI suggestion.

    Post
    what do you mean? Something to send a container command/argument?
  • Fako86 -

    Replied to the thread Probleme mit Raid10.

    Post
    ok, da er nach dem raid erstellen ihn automatisch in Dateisystem angezeigt hatte dachte ich das es so sein muss. habe einfach in dateisystem das laufwerk gelöscht und einfach ein neues erstellt. das läuft jetzt. also wieso auch immer. sollte jemand…
  • Setu -

    Replied to the thread OMV 4.x (testing) RAID 1 N/A after upgrade from 3.x.

    Post
    I did again, when you mentioned it. This time i found exactly the same problem: "Missing" RAID filesystem If I understood correctly, when my md0 is not listed in blkid then OMV will not show it and kernel 4.13 is the problem. But now i'm using Debian…
  • myscha -

    Replied to the thread OMV 4.x (testing) Resolved Customizing Nginx (settings).

    Post
    Thanks for the hint. From poking around in wiki.openmediavault.org/index.…Environment_Variables/all I expect that OMV_NGINX_SITE_WEBGUI_INCLUDE_DIR and OMV_NGINX_SITE_WEBGUI_SSL_CIPHERS are the ones that are relevant for me and I have to set them in
  • Fako86 -

    Replied to the thread Probleme mit Raid10.

    Post
    fehler
  • Fako86 -

    Replied to the thread Probleme mit Raid10.

    Post
    fehler
  • Fako86 -

    Replied to the thread Probleme mit Raid10.

    Post
    fehler: Failed to execute command 'export PATH=/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/bin:/usr/local/sbin; export LANG=C; mount -v --source '/dev/disk/by-label/POOL1' 2>&1' with exit code '32': mount: mount /dev/md0 on /srv/dev-disk-by-label-POOL1…