Search Results

Search results 1-5 of 5.

  • I installed it on a clean flash disc with the openmediavault_2.1_i386.iso burned cd. I haven't done any customization during the install. I made secure wipe to all my 3 hdd and then built the raid5. Here is what i did after your last reply. root@BMNAS:~# mkdir /mnt/md0 root@BMNAS:~# mount /dev/md0 /mnt/md0 root@BMNAS:~# /dev/md0 /mnt/md0 ext4 auto,users,user_xattr 0 2 -bash: /dev/md0: Access Denied root@BMNAS:~# mdadm --examine --scan >> /etc/mdadm/mdadm.conf root@BMNAS:~# /dev/md0 /mnt/md0 ext4…

  • Mount button is still disabled Here is the output of the last operation; root@BMNAS:~# dd if=/dev/zero of=/dev/md0 bs=512 count=10000 10000+0 records in 10000+0 records out 5120000 bytes (5,1 MB) copied, 1,7325 s, 3,0 MB/s root@BMNAS:~# mkfs.ext4 /dev/md0 mke2fs 1.42.5 (29-Jul-2012) Dosya sistemi ismi = OS type: Linux Blok boyu = 4096 (günlük kaydı = 2) Adımlama boyu = 4096 (günlük kaydı = 2) Stride=128 blocks, Stripe width=256 blocks 122085376 inodes, 488315648 blocks 24415782 blocks (5.00%) re…

  • It responded like this; Source Code (26 lines)

  • The output is below; root@BMNAS:~# cat /proc/mdstat Personalities : [raid6] [raid5] [raid4] md0 : active raid5 sda[2] sdb[1] sdc[0] 1953262592 blocks super 1.2 level 5, 512k chunk, algorithm 2 [3/3] [UUU] unused devices: <none> root@BMNAS:~# blkid /dev/sdh1: UUID="82405458-e9c5-4cf9-937b-9d596b118946" TYPE="ext4" /dev/sdh5: UUID="641c3788-8d90-4b07-8c28-2ec980384239" TYPE="swap" /dev/sdb: UUID="81471f15-f04c-21ac-a345-1b172caa27f3" UUID_SUB="8577de0e-a063-184d-b10a-ed568ba73fe9" LABEL="BMNAS:BMR…

  • Hi, I'm new to OMV (Version 2.1.17). I Googled for this issue and also check this forum but the solutions offered did not solve my problem. What I did step by step is, 1. Wiped my all 3 physical disk (all of 3 are same products) securely. (Took about 9 hours) 2. Built a software Raid5 3. Created a ext4 filesystem belonging to my Raid5. During this period, everything was ok and with no error messages. But, the mount button in filesystem menu is still disabled. I tried all the filesystems too... I…