Search Results

Search results 1-4 of 4.

  • RAID1 disappeared

    betupet - - RAID

    Post

    Thank you Sc0rp and tkaiser, I remake whole omv from start. I am now not using RAID, I will try to setup some Rsyns job. I change USB sata to another chip brand which works fine. Now everything looks ok, except SMART vaules, but it is a problem of WD RED disks, I receive some counters increments by mail every day, but this is not to post to this thread. thx all

  • RAID1 disappeared

    betupet - - RAID

    Post

    Hi, here is output sprunge.us/aGJY but this is config on same hw but without raid enabled, one disk is not inicialised yet. Tbank you for your help, I read the link about fw of Jmicron, but I think I do not have this issue about spindown, I do not know if fw of Jmicron can be updated, sorry I am only user with limited skill and knowledge, but still trying to build something. thank you

  • RAID1 disappeared

    betupet - - RAID

    Post

    Hi thank you for quick response, I used emmc card to store system on it, I move only mysql database outside to HDD, I install Flashmemory plugin, So please witch hw you suppose to use to put 2 HDD inside and have raid1? I have only usb ports on odroidxu4 (no sata). when I build raid, config was written to files, but after it dissapears (I think it was during system up, after restart it did not came up at all, I have checked configs but raid was gone. so I decide to use only one hdd now and secon…

  • RAID1 disappeared

    betupet - - RAID

    Post

    Hi I have the same problem, I have odroid Xu4 with 2x usb to sata bridge boards hardkernel.com/main/products/p….php?g_code=G145197048960 and 2x 2TB HDD RED, I have created RAID, and after one day of working, after moving some files on it and rebooted, whole raid dissapeard. I have tried to follow some quides, but it looks that it lost config, in blklid I see the disks that are member of array, but in mdadm.conf was nothing and also in /etc/openmediavault/config.xml it loast raid definition. I ha…