Search Results

Search results 1-5 of 5.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Hi All. I'm trying to upgrade from OMV 3-4. Firstly, I made sure that my plugin are compatible with OMV 4. Look good (I only needed the plex plugin) Then I backup all my files and made an image using clonezilla. Done. Then I SSH into my machine and performed the omv-release-upgrade. Everything seem to be going smoothly and was prompted that everything is installed successfully. Now, whenever I boot up I'm stuck in the GNU GRUB interface and can't seem to figure out how to boot into OMV 4 I reall…

  • Finally after some much research, swearing and troubleshooting. I have finally found the solution It turns out when I was trying to do an update on the server, it wasn't able to connect to the internet and ended up being a DNS issue. The way I resolved it, was setting up the DNS information in my network settings. I set the primary to my router address and the secondary to 8.8.8.8. I made sure there was a comma between the two DNS address e.g. 192.168.0.0,8.8.8.8 Ones I did that, I was able to a…

  • Quote from macom: “From the GUI try the upgrade, but disable the firmware updates. ” Where about do I do that in the GUI I have looked in the Update Management and in the OMV-Extras Repos but I can't seem to find anything. Furthermore, whenever I do a check in the Update Management, I keep getting a error Failed to execute command 'export PATH=/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/bin:/usr/local/sbin; export LANG=C; apt-get update 2>&1' with exit code '100': E: Could not get lock /var/lib/apt…

  • Hi Basically, I am experiencing never ending issues with my openmediavault server. First issue is my Plex Server. For some reason I am unable to view anything though the web interface (See screenshot below). All I get is a message saying a server could not be found. I have tried turning on and off the service, restarting the server, updating the service (see problem two) and I'm still facing this issue. The strangest part is that any devices in my network can access the content on the Plex Serve…

  • Asrock Q2900-ITX with Plex

    nick_90 - - Motherboards

    Post

    Hey Guys, I've just recently made the switch from Freenas to Openmediavault and so far I've been liking it allot. While making the switch to Openmediavault, I also decided to changed my hardware. This include changing my cpu from a Intel Core 2 Duo E6500 and a ASUS ATX motherboard to a AMD C-60 using the C60m1-i motherboard. While this motherboard has everything what I wanted (low power cpu, 6 sata port, etc) there is one problem that I have ended up, when I tried to encode a video via plex, the…