Search Results

Search results 1-7 of 7.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Regarding point 4 (if I understand you correctly), depending on the TV, the capabilities of the NAS hardware and your WiFi speed you should be able to browse the NAS and play media files using DLNA, Plex, or Logitech Media Server. I have an LG Smart TV and I can play videos stored on my NAS over the network using any of those methods. I use a mixture of Ethernet cable and power line connections rather than wifi, so no idea how stable video playback is over WiFi. My guess is that if your TV is a …

  • Forked-daapd setup for Apple TV 4k

    flaca - - Plugins

    Post

    Hi all, I’m trying to set up forked-daapd so my Apple TV 4k can see OMV as an itunes server using Home Sharing. I’ve searched all over the place for documentation/answers including OMV forums so sorry if I missed something. Some people seem to have got it working, although there seem to be issues with connections dropping out. I can’t even get my Apple TV to see OMV. One issue could be that the Apple TV is looking for a computer (or presumably an itunes server?) with the same Apple ID (user id) …

  • Sorry, wrong term - I meant re-mount, not re-build. That tells you the kind of person you're dealing with here Thanks for the help. Looks like a new drive and a re-install then....

  • Thanks, it's not noticeably running slow. But then the SSD only has OMV OS and Squeezebox server (or whatever it's called now). So no file transfer apart from upgrades I guess? I hardly ever reboot the system and don't fiddle with the OS drive much. System runs fine. Any diagnostics I can run? Any tips on migrating to a new OS drive? I see there are new backup/restore options. If I can't backup/restore to a new OS drive then I will need to rebuild the RAID array too - any tips there greatly appr…

  • Hi, OCZ SSD, 3 yrs old maybe?

  • Thanks for the quick reply. Sorry I should have clarified. I believe I am on 1.12. I can't update anything now (at least not through WebGUI) because nothing shows in the Update Manager except the tick box options - i.e. there are no available updates showing.

  • Hi, I've been happily running OMV with no problems since v0.2 I think. Anyway, a few days ago, possibly after upgrade to 1.11, I saw the following errors/odd things in the WebGUI- note that they are not in priority order, I am just writing everything I see: 1. Dashboard no longer appearing on login to WebGUI - system information showing instead. Dashboard entry is available in menu, but clicking Add button does nothing 2. Update manager showing no updates, just showing "Install updates from" wit…