Search Results

Search results 1-20 of 82.

  • HP nl-54 -> Gen 8 raid 5 transplant

    Mat-Moo - - RAID

    Post

    OK well, went for it, moved all 3 raid disks from one to the other, keeping them in the same order, and raid was seen all correctly on the gen 8! However 1 disk has now decided it doesn't like working any more... grrr.

  • HP nl-54 -> Gen 8 raid 5 transplant

    Mat-Moo - - RAID

    Post

    I've had a Gen 8 micro server sitting around for a couple of months due to no time, but today was a day I had time! Current NL54 setup - 30GB ssd boot/os drive (sda) , 3 x 2TB disks in raid 5, running OMV 2. New Gen8 - 256GB HDD (sda, might swap to the above ssd once all running) running OMV 3. The Gen8 is a far more complex BIOS then the NL54 (which is just a PC), and I don't have the capacity to backup 4TB of data at present unless I buy a 4TB drive just to backup on. I had to make a single di…

  • Server upgrade, nl54 to gen8

    Mat-Moo - - General

    Post

    So I’ve just bought. Hp gen8 server to replace my old nl54 (decided on 8 as I can upgrade cpu)... I’ve had a quick search and the impression I can get is that I can swap all the disks around and should be good? Seems a bit too easy? Currently I’ve a ssd boot drive in the nl54 and 4 x 1tb drives running as 1 (software raid I think). Advice welcome before I lose everything

  • Killed plex :(

    Mat-Moo - - Updates/Upgrades

    Post

    Plexmediaserver update problems This worked for me as well!

  • Killed plex :(

    Mat-Moo - - Updates/Upgrades

    Post

    Ok, so been able to play less and less recently with my plex media server (1.03.2461) so ran "Sudo apt-get update/upgrade" to update and got to version 1.5... but still had a DEB download of 1.8 I could access. So downloaded this to the server and ran sudo dpkg -i plexmediaserver... and chose to keep my current config, and it all died and I don't know what to do ? SOS!:)

  • Stuck at 2.2.6

    Mat-Moo - - Updates/Upgrades

    Post

    I can't seem to get or see any upgrades from the OMV web portal? Is there anything on command line I can do to kick an upgrade or clear cache for updates to latest 2.x?

  • Managed to screw up :(

    Mat-Moo - - Updates/Upgrades

    Post

    Wiped and re-installed, quicker

  • Managed to screw up :(

    Mat-Moo - - Updates/Upgrades

    Post

    So? Just re-install from USB? Or any chance of getting this running?

  • Managed to screw up :(

    Mat-Moo - - Updates/Upgrades

    Post

    8.2 (Thanks)

  • Managed to screw up :(

    Mat-Moo - - Updates/Upgrades

    Post

    Was paying a quick visit to my parents to copy a few bits *cough* and decided to do an upgrade while I was there.... bad move I've tried lots of stuff and now if I use apt-get install openmediavault it fails with unmet dependencies :- php5-pam proftpd-mod-vroot php-proctitle Unable to correct problems, you have broken packages Really ballsed this up HELP! (Please)

  • Plex webpage white screen

    Mat-Moo - - Plugins

    Post

    Used the uninstall - log Reading package lists... Building dependency tree... Reading state information... The following packages will be REMOVED: avahi-utils* openmediavault-plexmediaserver* plexmediaserver* 0 upgraded, 0 newly installed, 3 to remove and 0 not upgraded. After this operation, 234 kB disk space will be freed. (Reading database ... 30544 files and directories currently installed.) Removing openmediavault-plexmediaserver ... Purging configuration files for openmediavault-plexmedias…

  • Plex webpage white screen

    Mat-Moo - - Plugins

    Post

    Just states "Starting plex media server: done" - but the services tab shows a red dot, and /etc/init/d/plexmediaserver status says it's not running... even the logs are not updating - I must of screwed something up, might need to remove it and reinstall.

  • Plex webpage white screen

    Mat-Moo - - Plugins

    Post

    root@BullShed:/media/d96eda27-2996-4cd0-8472-fd39d2b31f3d/plexmediaserver# stat Library File: `Library' Size: 32 Blocks: 0 IO Block: 4096 directory Device: 811h/2065d Inode: 1073741952 Links: 3 Access: (0755/drwxr-xr-x) Uid: ( 111/ plex) Gid: (65534/ nogroup) Access: 2015-02-18 23:10:43.566080095 +0000 Modify: 2015-02-11 23:09:01.060013399 +0000 Change: 2015-02-18 23:07:39.238077863 +0000 Birth: - root@BullShed:/media/d96eda27-2996-4cd0-8472-fd39d2b31f3d/plexmediaserver#

  • Plex webpage white screen

    Mat-Moo - - Plugins

    Post

    root@BullShed:/media/d96eda27-2996-4cd0-8472-fd39d2b31f3d# cd /media/d96eda27-2996-4cd0-8472-fd39d2b31f3d root@BullShed:/media/d96eda27-2996-4cd0-8472-fd39d2b31f3d# stat plexmediaserver File: `plexmediaserver' Size: 42 Blocks: 0 IO Block: 4096 directory Device: 811h/2065d Inode: 536871040 Links: 4 Access: (0777/drwxrwxrwx) Uid: ( 111/ plex) Gid: (65534/ nogroup) Access: 2015-02-18 23:09:50.798079506 +0000 Modify: 2015-02-18 23:07:42.046077893 +0000 Change: 2015-02-18 23:07:42.046077893 +0000 Bir…

  • Plex webpage white screen

    Mat-Moo - - Plugins

    Post

    uid=111(plex) gid=65534(nogroup) groups=65534(nogroup)

  • Plex webpage white screen

    Mat-Moo - - Plugins

    Post

    There is a folder called library in that folder, if that's what you mean.

  • Plex webpage white screen

    Mat-Moo - - Plugins

    Post

    No go

  • Plex webpage white screen

    Mat-Moo - - Plugins

    Post

    root@BullShed:~# cd /media/d96eda27-2996-4cd0-8472-fd39d2b31f3d root@BullShed:/media/d96eda27-2996-4cd0-8472-fd39d2b31f3d# stat plexmediaserver File: `plexmediaserver' Size: 20 Blocks: 0 IO Block: 4096 directory Device: 811h/2065d Inode: 536871040 Links: 3 Access: (0777/drwxrwxrwx) Uid: ( 0/ root) Gid: ( 0/ root) Access: 2015-02-18 22:43:04.141067221 +0000 Modify: 2015-02-18 22:43:04.137067220 +0000 Change: 2015-02-18 22:43:04.137067220 +0000 Birth: - root@BullShed:/media/d96eda27-2996-4cd0-8472…

  • Plex webpage white screen

    Mat-Moo - - Plugins

    Post

    /media/d96eda27-2996-4cd0-8472-fd39d2b31f3d/plexmediaserver

  • Plex webpage white screen

    Mat-Moo - - Plugins

    Post

    Done that - had a bunch of updates to apply, still can't seem to start Plex now