Search Results

Search results 1-20 of 95.

  • Hi everyone, i?ve a lot issue on my OMV. The versione is 4.1.9 Arrakis The first issue is this log error: Failed to execute XPath query '/config/services/docker'. The second issue is cannot accesso to folders The thirs issue is cannot download update and the installation Help me Thanks

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    Hi everyone, me too i ask the same things and i did the same things how in that video. I reinstallated OMV......

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    Good morning, i can't use OMV and Can i ask yuo help me? Many thanks

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    Good evening, could i have helpful hints for resolve this problem??? thanks

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    i found the folder and here there is the filesystem full: 49G cd /root One question.......how can i clean this folder? Inside this foldere there are all my movie!! Could it be plex metadata the issue?? Many thanks

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    but one thing.....isn't there anybody????

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    Can't i hold movies into hard drive?? It's strange...... How can i clean filesystem??

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    hi don't worry about it! Yesterday evening i tryed to disconnect the hard drive and reloaded OMV but the result it's the same!! What can i have to do?? Help me because i don't know !! Thanks!!

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    this folder is where i put my film...for this there are 50 gb but it's strange..... do i have to wait a answer from forum?

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    do i have to cancel this folder?

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    ok i hope it i have a folder with 49G

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    Ok and later what do i have to do?

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    root@openmediavault:~# du -xhd1 49G ./fibos.homepc.it 12K ./.ssh 49G .

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    ok.... look this: 49G ./root 12K ./srv 4.0K ./home 16K ./lost+found 13M ./bin 77M ./boot 4.0K ./mnt 590M ./lib 4.0K ./lib64 6.9M ./etc 8.0K ./opt 8.0K ./media 14M ./sbin 4.0K ./sharedfolders 4.0K ./export 550M ./var 906M ./usr 51G .

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    is it wrong du - xhd1? No such file or directory

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on udev 1930268 0 1930268 0% /dev tmpfs 389296 6024 383272 2% /run /dev/sdd1 53457240 53319404 0 100% / tmpfs 1946468 0 1946468 0% /dev/shm tmpfs 5120 0 5120 0% /run/lock tmpfs 1946468 0 1946468 0% /sys/fs/cgroup tmpfs 1946468 0 1946468 0% /tmp /dev/sdc1 201633 1 201633 1% /srv/dev-disk-by-label-EFI /dev/sdc2 1953308668 125412 1953183256 1% /srv/dev-disk-by-label-UNTITLED /dev/sda1 1953512444 163599464 1789912980 9% /srv/dev-disk-by-label-VOLUME

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on udev 1930268 0 1930268 0% /dev tmpfs 389296 6024 383272 2% /run /dev/sdd1 53457240 53319340 0 100% / tmpfs 1946468 0 1946468 0% /dev/shm tmpfs 5120 0 5120 0% /run/lock tmpfs 1946468 0 1946468 0% /sys/fs/cgroup tmpfs 1946468 0 1946468 0% /tmp /dev/sdc1 201633 1 201633 1% /srv/dev-disk-by-label-EFI /dev/sdc2 1953308668 125412 1953183256 1% /srv/dev-disk-by-label-UNTIT LED /dev/sda1 1953512444 163599464 1789912980 9% /srv/dev-disk-by-label-VOLUM

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    i tryed with othe browser web how firefox but i have the same result!!!

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    yes was useing plex with its plugin and i don't have another plugins. I have a sdd 60 gb where there is OMV installated! i used OMV and PLex in regular way until to before!!

  • UNABLE LOGIN WEBGUI

    Fibos - - Updates/Upgrades

    Post

    I'm sorry.... i wrote very bad!! i use and i used admin as user name and when i put the password the system reload the page and doesn't say wrong password!!! please help......i have to work!!! Thanks