Search Results

Search results 1-3 of 3.

  • Quote from ryecoaaron: “Quote from ZeroGravitas23: “Any idea why this might be happening to some of us? The install seems to be choosing the incorrect partition when creating the initial boot sequence. Changing it to the precise UUID and then booting into OMV and running any system updates necessary seems to cement the UUID when corrected in GRUB first. ” This isn't an OMV thing. This is caused by the debian installer. Not sure why your systems are using the device name instead of the uuid. All …

  • Quote from votdev: “Quote from Domi: “As an alternative workaround, what would be the most elegant way to run a shell script to rescan the bus as soon as possible, preferably before OMV starts looking for them? Adding a cronjob to run after boot would probably be too late and I don't want to interfere with OMV files that could be replaced with updates. ” I think you can solve that on your own by adding a systemd unit file that will do the job for you. ” Thanks, any idea when it would be ideal to…

  • This issue is not entirely OMV related, but the solution might be. So I have been using a Dell H200E (LSI 9200-8e) flashed to IT mode for quite some time now but there's always been issues with drives not showing up after boot under Linux. In OMV this causes boot delays since OMV is waiting for the drives to come online. I have mostly confirmed that this is not an hardware issue by swapping out server, controller, expander, drive and cables. Still the same issue. Only thing I haven't switched ou…