Threads Tagged with “mount”

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

Threads

Topic Replies Likes Views Last Reply

Eigenbau NAS mit USB-festplatten => Boardwechsel aber Daten behalten? Own NAS with USB-harddisks => Now i'll change from Raspi 2 to Odroid XU4 without data loss.

0 1,610

Raid lässt sich nicht mehr einbinden

21 11,873

shrimp

NTFS fully loaded HD, after mounting it and shared it, does not show any file in it

1 1,201

rtrimarchi

How to mlount .img file and share it?

5 1,337

ryecoaaron

Mounting Loop/Block Devices

5 1,749

rkrug

Why drives are mounted with noexec option

10 3,326

gderf

New install, unable to mount filesystem (ext4) -> Failed to decode content (filename=/var/lib/openmediava​ult/dirtymodules.json):

2 1,500

subzero79

Can't access ACL on shared maps

5 2,124

subzero79

Failed to mount Filesystem

5 3,572

davidh2k

Diskmounts and UID

12 2,626

ryecoaaron

Growing OS Parition Created Strange Errors

1 1,308

Learning2NAS

Can't mount newly created RAID 5

5 2,530

ryecoaaron

losing /export/* mounting for shared folders

2 1,595

Kokos

Cannot Mount FileSystem After Building Raid5

9 2,817

subzero79

Can't mount disk

2 2,031

raulfg3

Remote - share (Not working) HELP!!

6 4,203

ildani

Using VMWare shared folder in Web UI

0 1,156

help my hdd shows a empty condition

1 1,111

davidh2k

Mounting disks issue in Proxmox

3 2,349

ryecoaaron

Encrypted Container on WebDAV Server, mount failed

0 1,063