SickBeard, error: gateway Time-out

    • OMV 2.x
    • Resolved
    • SickBeard, error: gateway Time-out

      A few days ago I installed sickbeard, after that, in a first attempt to access the sickbeard page (NAS_IP/sickbeard/) the browser back me a "Gateway Time-out". Hours later I try again, and "oh surprise" works.
      After that I configured, started using it, and transmission begins download some chapters.
      Today when I try to access, the browser again returns "Gateway Time-out", like it didn't find the page.
      I have tried uninstalling and reinstalling, change the repository, restart the service via terminal, but nothing has worked.

      Any idea to find / solve the problem?
      Thanks.
      OMV 4.1.12 (Arrakis)
      HP ProLiant G7 MicroServer N54L AMD Turion II / 4GB
      Kingston SSDNow 200 30GB (OS), 4 x WD red 2TB SATA3 (Data)
    • This might be related to the split in the SickRage Dev team. This post has more info and a potential solution:

      SickRage python error
      "Standing on the shoulders of giants"

      omv 2.1.23 Stoneburner - 64 bit
      plugins - transmission, clamav, usbbackup, mysql, website
      sickbeard, couchpotato, subsonic, extplorer
      HP Proliant N40L Microserver - AMD Turion II - 4Gb DDR3 - 250GB 3.5" system drive
      2 x 2TB WD Green (EZRX) - Mirrored

      Used (so far) as video vault, subsonic music server, home PC backup , personal photo store with autodrop from Android phones.
    • Thanks Culprit, I read this post. Although I am quite newbie, I think it's not quite the same.
      I uninstall Sickbeard and Couchpotato and I reinstalled Sickbed again, but this time using SSL not ProxyPass and it works!?. If I change to ProxyPass go back to not have access to Web client.
      Strangely after Sickbed is running, I reinstalled CouchPotato and now it does not work?!. I access the wizard page (NAS_IP: 5050/# wizard/) but I get a black page, I could not do anything.
      Now I'm finding why Sickbeard do not find any episode and yet I see when I search manually in the provider page, but that's another story ...
      OMV 4.1.12 (Arrakis)
      HP ProLiant G7 MicroServer N54L AMD Turion II / 4GB
      Kingston SSDNow 200 30GB (OS), 4 x WD red 2TB SATA3 (Data)