No network after update

    • OMV 3.x
    • No network after update

      Hi guys,

      Last week I did a regular update/upgrade via "apt-get update && apt-get dist-upgrade -y" via ssh and left it running.
      After it was finished, I called "reboot".
      After reboot I couldn't connect anymore. I rebooted several times, checked the network cables, hosts-file, hostname, etc. but I cannot get a network connection anymore.
      ifconfig only shows lo, eth0 and eth1 don't have a connection apparently.

      omv-firstaid and configure network doesn't do anything but giving an error "openmediavault error:address: the value ' ' is not a string".

      I'm running OMV 3.0.46 on a HP ProLiant Microserver.
      I'll attach the log that I got from omv-firstaid.

      I hope someone can help me and prevent having me to freshly install omv.

      Thanks in advance.
      Files
    • IWillTry wrote:

      omv-firstaid and configure network doesn't do anything but giving an error "openmediavault error:address: the value ' ' is not a string".
      The problem is fixed in 3.0.49.
      Absolutely no support through PM!

      I must not fear.
      Fear is the mind-killer.
      Fear is the little-death that brings total obliteration.
      I will face my fear.
      I will permit it to pass over me and through me.
      And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
      Where the fear has gone there will be nothing.
      Only I will remain.

      Litany against fear by Bene Gesserit