OMV+PLEX+DOCKER - Looking for servers

    • OMV 4.x
    • Resolved

    This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

    • OMV+PLEX+DOCKER - Looking for servers

      Hello,

      I am migrating all my stuff into omv including my plex setup from some old synology devices. I have setup a container version of plex. The container starts fine and I can hit the web interface. Once I login however, plex can't find any servers. I am also not getting a PlexOnlineToken in my Preferences.xml. I have a config dir that has a Preferences.xml and then a media dir setup. That's about it. This is running in host mode. Any ideas? I am on the same subnet as well. I use VLANs heavily however with multiple APs and machines in various places but the client and server are on the same network still.
      NAS: 1x 120GB SSD (system) - 5x8TB Data - 8x4TB Old Data - ASROCK EPC612D4I 12core - 9201-16e
      Containers, Containers, Containers
    • So following this guide: support.plex.tv/articles/20405…ation-token-x-plex-token/

      I added a new key:value for the xml file that had

      Source Code

      1. disableRemoteSecurity="1" PlexOnlineToken="thisismytoken"
      and finally got the setup new server screen. I just installed a local version of plex on my computer, loaded some content then was abie to get info to get my token.
      NAS: 1x 120GB SSD (system) - 5x8TB Data - 8x4TB Old Data - ASROCK EPC612D4I 12core - 9201-16e
      Containers, Containers, Containers