Syncthing: webgui settings are not saved

    • OMV 4.x
    • Syncthing: webgui settings are not saved

      after installing the plugin you should set a user and password for the gui but unfortunately these settings are not saved.
      when i reload the gui it is all the same as before the change.
      also in the config.xml the changes are not registered.

      What can I do?
    • Try clearing your browser cache. Are you sure the plugin installed correctly? What is the output of: dpkg -l | grep openm
      omv 4.1.12 arrakis | 64 bit | 4.15 proxmox kernel | omvextrasorg 4.1.11
      omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github

      Please read this before posting a question and this and this for docker questions.
      Please don't PM for support... Too many PMs!
    • I played around with the syncthing plugin settings and after the third or fourth save it worked, in between I also enabled the home directories for the omvuser

      Unfortunately, I can not say exactly why, perhaps because the home directories were not activated at the first start?
    • MHofer wrote:

      Unfortunately, I can not say exactly why, perhaps because the home directories were not activated at the first start?
      Home directories are not a requirement. I'm guessing you had a conflicting setting or something.
      omv 4.1.12 arrakis | 64 bit | 4.15 proxmox kernel | omvextrasorg 4.1.11
      omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github

      Please read this before posting a question and this and this for docker questions.
      Please don't PM for support... Too many PMs!