openmediavault-emby plugin (formerly mediabrowser)

    • OMV 2.x

    This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

    • Bambuleee wrote:

      Is there a tutorial for emby with omv3?
      Look back a few pages in this thread.
      omv 4.1.8.2 arrakis | 64 bit | 4.15 proxmox kernel | omvextrasorg 4.1.9
      omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github.com/OpenMediaVault-Plugin-Developers

      Please read this before posting a question.
      Please don't PM for support... Too many PMs!
    • b0mb wrote:

      For 3 it doesn't work... For 2 I've never had any problems since yesterday. But today that Problem doesn't appear anymore ;)

      Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      Now I don't have the error anymore but I'm getting this :

      Source Code

      1. Still waiting for folders to be created
      2. 13
      3. Still waiting for folders to be created
      4. 14
      5. Still waiting for folders to be created
      6. 15
      7. Still waiting for folders to be created
      8. 16
      9. Still waiting for folders to be created
      10. 17
      11. Still waiting for folders to be created
      12. 18
      13. Still waiting for folders to be created
      Display All
      Sorry for late reply, I was at work
    • I have a strange problem.
      A few days ago, when I started Kodi and synced with emby, all movies and series are gone.
      I looked in the emby webinterface and there are 0 movies and 0 series.
      When I click "sync library" it happens nothing.

      I tried to give the mediafolder 777. Nothing.
      I set up a new omv installation. IN this installation (omv2) I mountet a nfs share from omv1 with the media files.
      This folder I added to my new emby installation. Sync -> nothing.
      This is the log from the new install.

      Any ideas?`I'm going crazy ;)
      Files
      • Log.txt

        (45.07 kB, downloaded 73 times, last: )
    • Of course you have to sync. Kodi is syncing the informations about the movies etc etc to put it in the local database. ...the official emby plugin is called " Emby.Kodi Sync Queue"
      The problem is not that kodi synced my library, but when I startetd kodi I realised, that the library is empty.

      When you read my posting, you can see that I also have probvlems with a fresh emby installation. WITHOUT kodi. Just the emby server. It's not possible to add movies etc

      There are different errors in the serverlogs.
      It's a fresh omv installation!

      Source Code

      1. 2016-12-20 15:45:59.2458 Error HttpServer: Error processing request
      2. *** Error Report ***
      3. Version: 3.1.0.0
      4. Command line: /opt/emby/MediaBrowser.Server.Mono.exe -programdata /media/b03b6aa3-e92c-4707-aa17-daa8a99cf9ba/emby -restartpath /usr/sbin/emby.sh
      5. Operating system: Unix 3.16.0.0
      6. 64-Bit OS: True
      7. 64-Bit Process: True
      8. Mono: 4.6.2 (Stable 4.6.2.7/08fd525 Mon Nov 21 12:08:40 UTC 2016)
      9. Processor count: 2
      10. Program data path: /media/b03b6aa3-e92c-4707-aa17-daa8a99cf9ba/emby
      11. Application directory: /opt/emby
      12. System.IO.FileNotFoundException: Unable to find the specified file.
      13. System.IO.FileNotFoundException
      14. No Stack Trace Available
      Display All

      Source Code

      1. 2016-12-20 11:19:02.8900 Error HttpServer: Error processing request
      2. *** Error Report ***
      3. Version: 3.1.0.0
      4. Command line: /opt/emby/MediaBrowser.Server.Mono.exe -programdata /media/b03b6aa3-e92c-4707-aa17-daa8a99cf9ba/emby -restartpath /usr/sbin/emby.sh
      5. Operating system: Unix 3.16.0.0
      6. 64-Bit OS: True
      7. 64-Bit Process: True
      8. Mono: 4.6.2 (Stable 4.6.2.7/08fd525 Mon Nov 21 12:08:40 UTC 2016)
      9. Processor count: 2
      10. Program data path: /media/b03b6aa3-e92c-4707-aa17-daa8a99cf9ba/emby
      11. Application directory: /opt/emby
      12. MediaBrowser.Controller.Net.SecurityException: Access token is invalid or expired.
      Display All

      The post was edited 1 time, last by Bambuleee ().

    • Hello,

      I have installed emby like explained before and it is working perfectly.
      I only have one problem : I can't manage to access my emby server remotely.
      I have forwarded the port 8096 and the port 8920 and I can't connect to my server.
      With the OMV2.0 there was no problem, but with the 3.0 it doesn't work. Do you have an idea ? Plex is working perfectly.
      I have installed KVM and I use a bridge.
      with the 2.0 it was working fine with KVM.

      Thank you
      Marc
    • epicfail wrote:

      Is there an eta when the plugin gets updated for newer omv versions?
      Nope. The plugin is updated for the latest OMV versions but I think (I don't use it) it is not working with how it installs emby. I think it is just as easy to add the repo mentioned a few pages back to omv-extras and install it with the apttool plugin. No command line to get it working. If I add the ability to start/stop services to the apttool plugin, you would basically have every thing the emby plugin does. The package would update just like any other packages and the updates would show up in the Updates tab.
      omv 4.1.8.2 arrakis | 64 bit | 4.15 proxmox kernel | omvextrasorg 4.1.9
      omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github.com/OpenMediaVault-Plugin-Developers

      Please read this before posting a question.
      Please don't PM for support... Too many PMs!