can't get owncloud

    • OMV 1.0
    • Resolved

    This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

    • Did you really removed everything from your old setup? On your new setup you used standard network share parameters? Don´t use any additional acls. Your OMV is up to date before installing the plugin? Everyting was ok when installing the plugin? Are you sure?

      For me i the setup guide works fine.
      Vielen Dank, Regards
      Torsten
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Tyan Xeon Server S5512, Ubuntu YAVDR 12.04.3 as Host, OMV 1.0 as KVM Guest with Network and Raid Passtrough
    • tekkb wrote:

      Uh, in your picture that is not a major error. Sometimes when settings are applied and service started there is temporary communication error. Usually you can just refresh your browser. That is what your picutre seems to show.


      I don't think so, it only happens when I try to enable or disable owncloud. And owncloud does not work, it says nothing (empty page) or red error message on blue owncloud screen.
    • torsten73 wrote:

      Did you really removed everything from your old setup? On your new setup you used standard network share parameters? Don´t use any additional acls. Your OMV is up to date before installing the plugin? Everyting was ok when installing the plugin? Are you sure?

      For me i the setup guide works fine.

      I've removed all partitions from all disks (using linux usb flash). OMV installation was OK, no errors or something.
    • Now, I made it work, but only owncloud 6 (not 7), the problem was in "trasted domain" in config.php.

      But, after removing 6, deleting shared folders, new user settings, new shared folder, new 6 installation and so on with 7, i've got:

      An exception occurred while executing 'SELECT "configvalue", "appid" FROM "oc_appconfig" WHERE "configkey" = ?' with params ["enabled"]: SQLSTATE[HY000]: General error: 1 no such table: oc_appconfig

      When trying to open owncloud page for the first time (step 14)

      Changed permission of cloud data folder to 664, now get:
      [14] SQLSTATE[HY000] [14] unable to open database file

      The post was edited 1 time, last by hapchu ().