General

General configuration issues.

Threads

Topic Replies Likes Views Last Reply

Announcement Installation and Setup Videos - Beginning, Intermediate and Advanced

94 +17 393,872

TechnoDadLife

Announcement OMV Setup Videos

12 +10 102,967

Eyerex

Announcement Solutions to common problems

0 +19 97,333

Unable to mount and share a NTFS 3TB HDD (but able to mount a NTFS 64GB USB) on OMV5

2 108

jose-m

Error activating SSL

2 101

HannesJo

OMV issue - 2xNVME = No LAN?

27 550

TheBadFrag

Cockpit and Virtual Machines

1 869

ryecoaaron

Quota not working in 0.50: Cannot find mountpoint for device /dev/sdb1

  • XabiX
  • XabiX
13 290

XabiX

Exit code '100': ERROR: The state 'syslog' does not exist

  • XabiX
  • votdev
1 102

votdev

Can't get to use OMV 5.0.10-1 as I can't apply changes

  • XabiX
  • XabiX
3 195

XabiX

Unterordner

  • dimaf
  • dimaf
5 164

dimaf

Slow system reboot after Docker install

2 135

karnasw

Raid member disk is leaving array

0 96

Error applying configuration

  • lmp
  • votdev
1 87

votdev

Raid missing after restart

20 444

Lif3styl3

OMV Problem with startup.

11 306

IamBartjuuh

OMV5 setup notifications don't work

19 776

SadButTrue

OMV 5.05 Install Problems

2 211

vanmusicgroup

Openmediavaut Systems Crashed

3 237

ryecoaaron

Automount LUKS Encrypted Drive On Boot

3 739

Aux

Enable HTTP(S) access

7 1,178

macom

Newb questions re OMV and Raspberry Pi 4

8 1,446

Adoby

Portainer/Docker

14 2,245

Agricola

  • Users Online 116

    1 Member and 115 Guests

  • Statistics

    2,757 Threads - 19,089 Posts (10.09 Posts per Day)