Search Results

Search results 1-20 of 92.

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    I finally figured it out. I had to cd into the directory the script runs from, then run the command. So in the command line I put this: Source Code (1 line)Ran it and saw the date/time stamp on the file matched the current date/time.

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    So why wouldn't a manually added cron job added to the system via crontab -e work then?

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    No dice. Still not running. It says it is, but the files never update. Not sure what it is doing, but if I run the command from the command line it works just fine.

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    I'll give it a try.

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    Here it is.

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    Not working again. Checked the log and it says it ran, but my EPG is blank. Works just fine if I run it manually.

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    Ok, now it looks like it's working. Very strange. Banged my head against the wall for two weeks trying to get this to work! Never even made a change!

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    Because I am trying to find something relating to this cron job. Any suggestions what I should be looking for if not cron?

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    doing grep cron /tmp/test.log gave me this: cron-like program that doesn't go by time

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    Manually it works.

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    Yes, if I am logged in as the user I can run the command from the command line.

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    That's the problem, scheduled doesn't work. I get permission denied creating a directory. Hence why I was trying command line crontab. With Zap2xml, it has to run as user hts. I've tried running it as hts and as root, but neither one works. My EPG doesn't get updated. I've checked /var/log/messages and there is absolutely nothing in there for zap2xml so I have no way of tracking down where it's failing. It's as if I never even created the cron job.

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    Really!? No one knows why OMV won't run a cron job??

  • Cron Job not running

    chillyw13 - - General

    Post

    So I have a media setup using tvheadend, plex etc. I also use zap2xml for my EPG. The problem I am having is I cannot get my cron job to run. I set it from my hts user and I can see it using crontab -l. But it doesn't run. I even tried to use scheduled tasks, but that doesn't work either. I get a permission denied creating directory. Not sure what directory it is trying to create. Is there something I am missing in creating this cron job? I have to run it periodically to get my EPG data.

  • rsync showing drive read only

    chillyw13 - - General

    Post

    I did a df -h and saw where /dev/sda1 was mounted, and it should not have been. I unmounted it and recreated my rsync and all is good in the world. Still puzzled as to why rsync was trying to write to /dev/sda1 when I had /dev/sdh1 specified as the drive to use. Very weird. But it's fixed for now, so I'll keep an eye and see if this happens again. Might be a bug.

  • rsync showing drive read only

    chillyw13 - - General

    Post

    Quote from ryecoaaron: “Quote from chillyw13: “Ahh, but the drive with the issue is /dev/sdh1, not /dev/sda1. ” Nope. sda1 is /media/f3863d78-6648-4e5e-98f2-5041b810ba35 according to your mount output and your error says it can't make a directory on /media/f3863d78-6648-4e5e-98f2-5041b810ba35 ” I understand that, however the drive I am trying to write the files to is /dev/sdh1. When I try to rsync that drive, I get the RO error. I don't know why. According to fstab, /dev/sdh1 is rw. This has not…

  • rsync showing drive read only

    chillyw13 - - General

    Post

    Quote from ryecoaaron: “It is definitely mounted read only. Something might be wrong with it. Try mount -o remount,rw /dev/sda1 ” Ahh, but the drive with the issue is /dev/sdh1, not /dev/sda1.

  • rsync showing drive read only

    chillyw13 - - General

    Post

    And I do realize the drive is read-only. I'm trying to figure out how it got to be read-only, and how to stop it from happening again.

  • rsync showing drive read only

    chillyw13 - - General

    Post

    Source Code (13 lines)

  • rsync showing drive read only

    chillyw13 - - General

    Post

    I have an rsync job that is supposed to back up data to a USB drive. WHen I try to run it, I get an error Source Code (4 lines)What changed to make it read only? How do I fix this?