Install won't work?

    • Re: Install won't work?

      The be carefull to use Fedaykin.

      Greetings
      David
      "Well... lately this forum has become support for everything except omv" [...] "And is like someone is banning Google from their browsers"

      Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.


      Upload Logfile via WebGUI/CLI
      #openmediavault on freenode IRC | German & English | GMT+1
      Absolutely no Support via PM!

      I host parts of the omv-extras.org Repository, the OpenMediaVault Live Demo and the pre-built PXE Images. If you want you can take part and help covering the costs by having a look at my profile page.
    • Re: Install won't work?

      Here are the few steps neccessary in one code box. You can execute them via PuTTY/SSH.

      forums.openmediavault.org/viewtopic.php?f=12&t=2140

      Greetings
      David
      "Well... lately this forum has become support for everything except omv" [...] "And is like someone is banning Google from their browsers"

      Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.


      Upload Logfile via WebGUI/CLI
      #openmediavault on freenode IRC | German & English | GMT+1
      Absolutely no Support via PM!

      I host parts of the omv-extras.org Repository, the OpenMediaVault Live Demo and the pre-built PXE Images. If you want you can take part and help covering the costs by having a look at my profile page.
    • Re: Install won't work?

      starnge thing happened after a reboot the error is in the picture

      [Blocked Image: http://img202.imageshack.us/img202/5898/9727.jpg]


      Edit by Davidh2k: This happened after we tried to install onto a SSD (debian first, OMV 0.4 via package repo) and rebooted the system for the first time. See the bugreport here: bugtracker.openmediavault.org/view.php?id=863

      The post was edited 5 times, last by davidh2k: Added more information ().

    • Re: Install won't work?

      @tekk it has the error=remount-ro on it. And it now appeared again on a HDD too...

      Greetings
      David
      "Well... lately this forum has become support for everything except omv" [...] "And is like someone is banning Google from their browsers"

      Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.


      Upload Logfile via WebGUI/CLI
      #openmediavault on freenode IRC | German & English | GMT+1
      Absolutely no Support via PM!

      I host parts of the omv-extras.org Repository, the OpenMediaVault Live Demo and the pre-built PXE Images. If you want you can take part and help covering the costs by having a look at my profile page.
    • Re: Install won't work?

      Standard debian 6 choice.

      Greetings
      David
      "Well... lately this forum has become support for everything except omv" [...] "And is like someone is banning Google from their browsers"

      Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.


      Upload Logfile via WebGUI/CLI
      #openmediavault on freenode IRC | German & English | GMT+1
      Absolutely no Support via PM!

      I host parts of the omv-extras.org Repository, the OpenMediaVault Live Demo and the pre-built PXE Images. If you want you can take part and help covering the costs by having a look at my profile page.
    • Re: Install won't work?

      No i dind't,sorry :oops:
      Was getting fed up with it so made a fresh install
      How i'm i to go from here?
      Want the services like sabnzbd et. running from system disk and store everything on my data disks
      nothing fancy not raid or anything just 5 x2tb without protection maybe that is something for the future when i add more disks to it.
      Can you help me please?
      I can even give you acces to my laptop trough teamviewer if you have time to help me figure all thiss out? :?: :?: :? :shock: :o ;)
    • Re: Install won't work?

      Questions on sabnzbd you should ask in jhmiller's thread. He has a script to install quite few things related to this. We each try to help in certain areas. There is some crossover but he is one to ask on this, or people in that thread.

      It will take some time to get used to everything. It sounds like you are on overload right now. Take your time, ask questions in different area of forums and you will get better. :D

      Did you make a filesystem on the raid and then mount it after raid creation?
    • Re: Install won't work?

      "tekkbebe" wrote:

      Questions on sabnzbd you should ask in jhmiller's thread. He has a script to install quite few things related to this. We each try to help in certain areas. There is some crossover but he is one to ask on this, or people in that thread.

      It will take some time to get used to everything. It sounds like you are on overload right now. Take your time, ask questions in different area of forums and you will get better. :D

      Did you make a filesystem on the raid and then mount it after raid creation?

      dear tekkbebe you've got a pm,please read :oops: