Cannot see NAS on network after rebooting OMV5

    • OMV 5.x (beta)
    • Cannot see NAS on network after rebooting OMV5

      Hi Guys,


      I have been able to successfully install OMV 5 on a RasPi 4 with Plex running in docker. However when I reboot OMV, i see two things
      1. The rebooting dialog does not go away and instead I see a black bar at the top that says "Software Failure. Click Left mouse button. Failure to authenticate"
      I just refresh the browser at that point and it will show me the login screen, after which I can successfully login and get back into the OMV GUI.
      2. I cannot see the NAS on my network in windows 10 anymore.
      I have to stop the docker service. Then go to shared folders-> edit -> reference the shared folders paths -> save. Then restart docker service. After which, I can see the NAS on my network once more.

      Are others seeing this too ? Is there something I can do to resolve these errors ?

      The post was edited 1 time, last by sandman8319 ().

    • Does this help to see your SMB/CIFS shares again?

      Source Code

      1. # systemctl restart wsdd.service
      Absolutely no support through PM!

      I must not fear.
      Fear is the mind-killer.
      Fear is the little-death that brings total obliteration.
      I will face my fear.
      I will permit it to pass over me and through me.
      And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
      Where the fear has gone there will be nothing.
      Only I will remain.

      Litany against fear by Bene Gesserit