No WebGui update 2.2.14 to 3.x

  • Hi, I know that this problem has been agitated several times but I didn't find solution.
    Before updating from 2.2.14 to 3 I've uninstalled all plugins and omv extras from webgui.


    After that I put from console: omv-release-upgrade


    When it finished I've reboot WD My cloud and I can access to my shared folder, I can login by console but I can't log in by webgui. When I tried to do that there is no error, page is blank.


    I tried : omv-firstaid after that I have results:


    Traceback (most recent call last):
    File "/usr/sbin/omv-firstaid", line 24, in <module>
    import natsort
    ImportError: No module named 'natsort'


    When I put: dpkg -l | grep openm


    I have:


    iU openmediavault 3.0.89 all
    Open network attached storage solution



    Next steps what I did:


    omv-update - after that I received monit alert:



    I also run:
    apt-get update


    apt-get upgrade - after that I've received information:



    so I've put: apt-get -f install





    next step:


    apt-get autoremove





    next step:


    apt-get -f install


    I do also:
    apt-get -y install nginx



    and I have next monit:



    I tried also this:


    root@MyCloud:~# omv-mkconf nginx
    root@MyCloud:~# omv-mkconf php5fpm
    root@MyCloud:~# service nginx restart
    Restarting nginx: nginx: [emerg] open() "/etc/nginx/fastcgi.conf" failed (2: No such file or directory) in /etc/nginx/sites-enabled/openmediavault-webgui:32
    nginx: configuration file /etc/nginx/nginx.conf test failed
    root@MyCloud:~# service php5-fpm restart





    Thanks for help.

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!