Docker pull timeout when ports 80 and 443 are forwarded

  • Hi,
    My OMV has the following private IP 192.168.10.107. In order to implement LetsEncript cert I had to port forward ports 80 and 443 from my router (as you can see on the image)
    forum.openmediavault.org/wsc/index.php?attachment/13063/


    And that is all well and good, the certificate works. But the problem is Docker. When I have these ports forwarded, then when I try to pull image from Docker Hub, a timeout happens. That means that the docker hub cannot communicate back to the OMV. What do I need to change so I can have Let's Encrypt and docker working?


    Thanks

  • You setup your port forward wrong then. Opening two incoming ports shouldn't affect anything outgoing. While docker is hitting https on port 443, that doesn't mean the return port to the client is 443 (and most likely not).

    omv 5.5.11 usul | 64 bit | 5.4 proxmox kernel | omvextrasorg 5.3.6
    omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github


    Please read this before posting a question.
    Please don't PM for support... Too many PMs!

  • You setup your port forward wrong then. Opening two incoming ports shouldn't affect anything outgoing. While docker is hitting https on port 443, that doesn't mean the return port to the client is 443 (and most likely not).

    I've fixed the issue. The problem was that I had opened UDP ports as well as TCP.
    The only thing that was needed was TCP ports 80 and 443.

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!