How to setup Nvidia in Plex docker for hardware transcoding?

  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().
  • For my GPU, I have to install the nvidia-legacy-340xx-driver.

    I have purge my system, I launch the driver installation with:

    Code
    apt install -t buster-backports nvidia-legacy-340xx-driver

    The installation is going well, then I do:

    Code
    apt install -t buster-backports nvidia-xconfig
    sudo nvidia-xconfig

    After I reboot and when I want to see if everthing is good with:

    Code
    nvtop
    or
    watch -d -n 0.5 nvidia-smi

    It's sais


    Code
    Impossible to initialize nvidia nvml : Driver/library version mismatch


    Have you got an idea ? 🤔

  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().
  • I have this kernel

    5.8.0-0.bpo.2-amd64


    You think the 450 driver is compatible with my GPU ?

    Because when I go to this site it says that my GPU is compatible with the 340 driver

    http://us.download.nvidia.com/…EADME/supportedchips.html


    And


    Code
    Detected NVIDIA GPUs:
    01:00.0 VGA compatible controller [0300]: NVIDIA Corporation G92 [GeForce GTS 250] [10de:0615] (rev a2)
    Checking card: NVIDIA Corporation G92 [GeForce GTS 250] (rev a2)
    Your card is only supported up to the 340 legacy drivers series.
    It is recommended to install the
    nvidia-legacy-340xx-driver
    package.


    And when I install the 450 driver

    NVIDIA-SMI has failed because it couldn't communicate with the NVIDIA driver. Make sure that the latest NVIDIA driver is installed and running.

  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().
  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().
  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().
  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().
  • Hello,

    Thank you for your advice I bought a quadro p600 and I no longer had problems with the drivers!

    I also took the plex pass, I activated hardware acceleration but my CPU is still used for encoding ....

    Do you have any idea how to fix this problem?

  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().
  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().
  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().
  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().
  • Post by chris_kmn ().

    This post was deleted by the author themselves ().

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!