Error when modifying SMTP settings

  • I am trying to change the smtp settings in the Notification section for sending of emails and when trying to apply the settings i am getting this error, not seemingly related to email notifications.


    Any idea what could be wrong?

    HP Proliant Microserver Gen8, E3-1265Lv2, 16 GB ECC RAM, 3x WD RED 3TB + 1x WD RED 4TB + Crucial MX300 525 GB SSD.

    Powered by Proxmox VE

  • This makes me wondering. Is it possible that you are using an incorrect monit package. What is the output of


    Bash
    # dpkg -l | grep monit
    # salt-call monit.summary nut-monitor
    # salt-call monit.monitor nut-monitor
  • see below. the last two commands don't say much as i cannot enable the nut service due to the above error.


    HP Proliant Microserver Gen8, E3-1265Lv2, 16 GB ECC RAM, 3x WD RED 3TB + 1x WD RED 4TB + Crucial MX300 525 GB SSD.

    Powered by Proxmox VE

  • seem to be running normally

    Code
    $ systemctl status monit
    ● monit.service - LSB: service and resource monitoring daemon
    Loaded: loaded (/etc/init.d/monit; generated)
    Active: active (exited) since Fri 2020-04-17 20:58:16 CEST; 5 days ago
    Docs: man:systemd-sysv-generator(8)
    Process: 27475 ExecReload=/etc/init.d/monit reload (code=exited, status=0/SUCCESS)

    HP Proliant Microserver Gen8, E3-1265Lv2, 16 GB ECC RAM, 3x WD RED 3TB + 1x WD RED 4TB + Crucial MX300 525 GB SSD.

    Powered by Proxmox VE


  • edit: UPS service disabled but running seems confusing too...


    HP Proliant Microserver Gen8, E3-1265Lv2, 16 GB ECC RAM, 3x WD RED 3TB + 1x WD RED 4TB + Crucial MX300 525 GB SSD.

    Powered by Proxmox VE

    Edited once, last by molnart ().

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!