Web GUI don't show all users under user menu

  • Hello All

    I'm implemented a couple of OMV into a small company and till now everything work smooth and fine except user menu.

    I cann add new user without problem but web gui don't show them all.
    I can see new user in ACL and Privilege menu but not listed in user area. This is quite annoying everytime need to modify something.

    Any suggestion how to fix?

  • Did you add the missing users in the OMV GUI or from the command line?

    --
    Google is your friend and Bob's your uncle!


    OMV AMD64 5.x on ASRock Rack C2550D4I C0 Stepping - 16GB ECC - Silverstone DS380 + Silverstone DS380 DAS Box.

  • Only those user which id is in the range UID_MIN and UID_MAX specified in /etc/login.defs are displayed.

    I Checked:

    in etc/login.defs


    UID_MIN: 1000

    UID_MAX: 60000


    All the user created are above 1000 and under 60000 so it's correct

  • Found issue and how to fix.

    Basically after a number of user they are split into different pages.

    In screen high resolution you can't see the menu for move thru pages...

    After last user of the first page you have a huge empty space and only if you scroll down to the very end you can see page menu...

    Sorry for stupid issue but i think need a fix to put that menu right under the user and not after 20 km of empty space :)

  • macom

    Added the Label resolved

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!