Parts of Sidebar don't Work in 6.0-20

  • I have OMV installed on XCP-ng, so rolling back to my previous version isn't a problem. I just did the update out of curiosity.

    The System, Services and Diagnostics sidebar items seem to work properly in the web interface. However, the Network, User Management and Storage to not display their tabs. The sidebar items expand to show their child items, but the content of the main window does not change accordingly.


    While doing the recent update, my system "kept back" from installing linux-image-5.10.0-8-amd64 5.10.46-2 and linux-image-amd64 5.10.46-2.

    I'm logged in as admin.

    I've got a snapshot in case anyone wants to play, but I'm rolling back now.


    Hope this is useful.

  • Whoops. Just realised this may have nothing to do with updates. I rolled back and it seems I was previously on 6.0-16.

    Wracking my brain to think, but the only other modification I made before was to install SNMP.

  • Simple and sure backup and restore: In a Scheduled Job: rsync -av --delete /srv/dev-disk-by-label-SOURCE/ /srv/dev-disk-by-label-DESTINATION/ (HT: Getting Started with OMV5)
    Server Software: OMV 5 (current) - My Main Server: Thinkserver TS140, Nextcloud, Plex, Airsonic, Navidrome, Ubooquity, Digikam, & Heimdall - My Backup Machine: NanoPi M4 (v.1), Pi-Hole - Odroid XU4 (Using DietPi) - Testing/Playing: hc2, xu4, Pi 3B+, Odroid H2. Mac user converting to Linux, Debian 10 KDE.

  • However, the Network, User Management and Storage to not display their tabs. The sidebar items expand to show their child items, but the content of the main window does not change accordingly.

    Did you clear your browser cache after the upgrade? I saw the same issue with a 6.x --> 6.x upgrade and clearing the cache (or using it in a "private" window) solved the issue.

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!