Posts by kylelmartin

    Having the same problem reinstalling.


    Error from Install :

    Then the dreaded popup menu which states every 30sec - Failed to execute XPath query '//services/plexmediaserver'.



    Code
    Failed to execute XPath query '//services/plexmediaserver'.
    Error #0: exception 'OMV\Config\DatabaseException' with message 'Failed to execute XPath query '//services/plexmediaserver'.' in /usr/share/php/openmediavault/config/database.inc:78 Stack trace: #0 /usr/share/openmediavault/engined/module/plexmediaserver.inc(58): OMV\Config\Database->get('conf.service.pl...') #1 /usr/share/openmediavault/engined/rpc/services.inc(56): OMVModulePlexMediaServer->getStatus() #2 [internal function]: OMVRpcServiceServices->getStatus(Array, Array) #3 /usr/share/php/openmediavault/rpc/serviceabstract.inc(124): call_user_func_array(Array, Array) #4 /usr/share/php/openmediavault/rpc/rpc.inc(86): OMV\Rpc\ServiceAbstract->callMethod('getStatus', Array, Array) #5 /usr/sbin/omv-engined(536): OMV\Rpc\Rpc::call('Services', 'getStatus', Array, Array, 1) #6 {main}

    Plex worked well before - but had to swap out drives - sure would like to get it up and running again.



    Thanks.

    Magellan - thanks for posting how you successfully re-installed plex.


    But...It didn't work for me.


    Completed the first section. Reinstalled Plex in the OMV Gui. Saw the same error message.


    First two steps of second section worked, no problem.
    Unfortunately, the 3rd step "dpkg --configure plexmediaserver openmediavault-plexmediaserver" didn't.



    Code
    stat: cannot stat '/media/<my-UUID>/plexmedia/Library': No such file or directory

    plex/omv is determined to use the old directory even though its deleted