Posts by sandman8319

    Hi Guys,
    I did a fresh re-install of plex on my OMV. During the course of re-installing plex, I renamed my older version of plex to something else just in case something went wrong with my install. Safe to say nothing went wrong and the new version of plex was running just fine.
    However, when I attempt to delete the older version of the plex library folder from my App_Data share, it wont get deleted. The delete progress bar in windows will indicate that its 100% deleted, but the the folder and all of its contents is still there.
    Can somebody help me, with deleting the plex library folder ?
    Thanks!

    I am a beginner. I want to install nextcloud on my OMV to do IOS photo backups automatically. However I have heard and read about the nextcry ransomware thats been affecting nextcould servers. Is it safe to install nextcloud?

    Thanks Macom!!
    I was able to create a new folder under /sync and backup my files into it.
    Have another question - this is probably to do with permissions in OMV. When i try to delete the backed up files from the newly created folder from windows explorer - I get an access denied - require permissions error.

    I followed the instructions above to setup a resilio sync docker. I got the web gui to show up. However when I look for my NAS folders, I dont see any of my shared folders. All is see is /sync
    I want to use resilio sync to do a IOS camera backup. Please help

    Hi Guys,



    I have been able to successfully install OMV 5 on a RasPi 4 with Plex running in docker. However when I reboot OMV, i see two things
    1. The rebooting dialog does not go away and instead I see a black bar at the top that says "Software Failure. Click Left mouse button. Failure to authenticate"
    I just refresh the browser at that point and it will show me the login screen, after which I can successfully login and get back into the OMV GUI.
    2. I cannot see the NAS on my network in windows 10 anymore.
    I have to stop the docker service. Then go to shared folders-> edit -> reference the shared folders paths -> save. Then restart docker service. After which, I can see the NAS on my network once more.


    Are others seeing this too ? Is there something I can do to resolve these errors ?

    Hello,
    This is my first time trying to get OMV5 installed on an Pi 4. I followed Techno Dad Life's video for installation. When i tried to Check for updates in Update Management I get the following error


    Failed to execute command 'export PATH=/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/bin:/usr/local/sbin; export LANG=C.UTF-8; apt-get update 2>&1' with exit code '100': Get:1 file:/var/cache/openmediavault/archives InRelease Ign:1 file:/var/cache/openmediavault/archives InRelease Get:2 file:/var/cache/openmediavault/archives Release Ign:2 file:/var/cache/openmediavault/archives Release Get:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Ign:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Get:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Ign:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Get:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Ign:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Get:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Ign:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Get:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Ign:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Get:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Ign:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Get:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Ign:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Get:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Ign:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Get:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Ign:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Get:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Ign:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Get:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Ign:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Get:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Ign:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Get:3 file:/var/cache/openmediavault/archives Packages Get:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Ign:4 file:/var/cache/openmediavault/archives Translation-en Get:5 http://security.debian.org/debian-security buster/updates InRelease [39.1 kB] Hit:6 https://openmediavault.github.io/packages usul InRelease Hit:7 http://raspbian.raspberrypi.org/raspbian buster InRelease Hit:8 http://archive.raspberrypi.org/debian buster InRelease Err:5 http://security.debian.org/debian-security buster/updates InRelease The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY AA8E81B4331F7F50 NO_PUBKEY 112695A0E562B32A Get:9 http://cdn-fastly.deb.debian.org/debian buster-backports InRelease [46.7 kB] Hit:10 http://packages.openmediavault.org/public usul InRelease Hit:11 http://packages.openmediavault.org/public usul-proposed InRelease Err:9 http://cdn-fastly.deb.debian.org/debian buster-backports InRelease The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY 04EE7237B7D453EC NO_PUBKEY 648ACFD622F3D138 Reading package lists... W: GPG error: http://security.debian.org/debian-security buster/updates InRelease: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY AA8E81B4331F7F50 NO_PUBKEY 112695A0E562B32A E: The repository 'http://security.debian.org/debian-security buster/updates InRelease' is not signed. W: GPG error: http://cdn-fastly.deb.debian.org/debian buster-backports InRelease: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY 04EE7237B7D453EC NO_PUBKEY 648ACFD622F3D138 E: The repository 'http://httpredir.debian.org/debian buster-backports InRelease' is not signed.


    Any help is appreciated. Thanks