Posts by stevehale70

    So I've completed a fresh install of 2.2.5 and I'm trying to install the SABnzbd plugin but I'm getting this error 'Failed to get configuration (xpath=//services/ sabnzbd)' I've tried running commands in this thread but have been unable to fix it, any help is appreciated


    thanks


    steve h

    I followed these instructions:


    Run this to find the process id of the plex user:ps -ax


    then do this to the pid number it showed for it on the left


    kill xxxxx


    then:


    userdel plex


    okay that worked


    there were 3 running processes2708 ? SNl 0:06 Plex Plug-in [com.plexapp.system] /media/4085cc5f-f858-4d72-87f7-55f49f7b0ff0/plexmed2624 ? Sl 0:03 Plex Plug-in [com.plexapp.system] /media/4085cc5f-f858-4d72-87f7-55f49f7b0ff0/plexmed1869 ? Sl 0:00 ./


    Plex Media Serveri killed all 3 and remove the user


    what should i do now?
    this?


    apt-get install openmediavault-plexmediaserver

    Hi all


    I trying to install Plex from the OMV extras plug in and get the following error, I'm fairly new to OMV so I could use some help please


    Selecting previously unselected package avahi-utils.
    (Reading database ... 28225 files and directories currently installed.)
    Unpacking avahi-utils (from .../avahi-utils_0.6.31-2_i386.deb) ...
    Selecting previously unselected package plexmediaserver.
    Unpacking plexmediaserver (from .../plexmediaserver_0.9.11.16.958-80f1748-debian_i386.deb) ...
    Selecting previously unselected package openmediavault-plexmediaserver.
    Unpacking openmediavault-plexmediaserver (from .../openmediavault-plexmediaserver_1.0.10_all.deb) ...
    Processing triggers for man-db ...
    Processing triggers for openmediavault ...
    Restarting engine daemon ...
    Setting up avahi-utils (0.6.31-2) ...
    Setting up plexmediaserver (0.9.11.16.958-80f1748-debian) ...
    update-rc.d: using dependency based boot sequencing
    Plex Media Server is not running (no process found)...
    Starting Plex Media Server: done
    Setting up openmediavault-plexmediaserver (1.0.10) ...
    stat: cannot stat `/var/lib/plexmediaserver/Library': No such file or directory
    dpkg: error processing openmediavault-plexmediaserver (--configure):
    subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
    Processing triggers for openmediavault ...
    Restarting engine daemon ...
    Errors were encountered while processing:
    openmediavault-plexmediaserver

    Hi all!


    I switched from FreeNas about a month ago and I am loving OMV.


    It appears the U Waterloo mirror is down with no date for going back online:


    2014-10-15 Our free software mirror is currently down due to maintenance and multiple disk failure on the backup. We are working on bringing up a replacement. We do not have an ETA at this time for when service will be restored. Apolgies for any inconvenience.


    For myself and other users of this mirror how can we switch to another?



    Thanks.