Posts by Fill

    Hello. It's been a while (3 months) since my server has been on-line. I thought there would be a bunch of updates to be installed but there were none at all.
    Are there really no updates or is there something wrong with my OMV?

    I was able to delete the shared folder after disabling the share services but when I try to delete the file system I get the following error:


    My log is full of these...


    Code
    'fs_media_8AC80ABCC80AA693' filesystem doesn't exist
    'fs_media_8AC80ABCC80AA693' trying to restart


    What does it mean and how do I fix it? ?(

    Code
    /media/d0ef56b5-763d-4c52-b235-9b96e61c8e8c/Media/Movies$ dpkg -l | grep plex
    ii openmediavault-plexmediaserver 1.0.15 all OpenMediaVault Plex Media Server plugin
    ii plexmediaserver 1.0.0.2261-a17e99e-debian amd64 Plex Media Server for Linux


    Code
    /media/d0ef56b5-763d-4c52-b235-9b96e61c8e8c/Media/Movies$ df -h
    Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
    rootfs 290G 1.4G 274G 1% /
    udev 10M 0 10M 0% /dev
    tmpfs 202M 756K 201M 1% /run
    /dev/disk/by-uuid/0d7aaf70-44d3-41b0-ad17-59cd45f090f2 290G 1.4G 274G 1% /
    tmpfs 5.0M 0 5.0M 0% /run/lock
    tmpfs 1.2G 4.0K 1.2G 1% /run/shm
    /dev/sdb1 1.8T 1.6T 274G 86% /media/d0ef56b5-763d-4c52-b235-9b96e61c8e8c
    /dev/sdc1 1.8T 1.6T 114G 94% /media/d768c3dc-5e1f-d101-c040-c2dc5e1fd101
    Code
    /media/d0ef56b5-763d-4c52-b235-9b96e61c8e8c/Media/Movies$ ls -la /opt
    total 12
    drwxr-xr-x 3 root root 4096 Feb 28 01:54 .
    drwxr-xr-x 24 root root 4096 Dec 2 2015 ..
    drwxr-xr-x 11 plex plex 4096 Jul 11 18:28 plexpy

    0.9.17.2.2159-2bd156c-debian is the first PlexPass version that broke for me, and I have gone thru at least 35 versions of @yakumo's builds, both regular and PlexPass.


    All I did to fix it was download a copy of plexmediaserver_0.9.16.6.1993-5089475-debian_amd64.deb and from a shell:


    Code
    sudo dpkg -i plexmediaserver_0.9.16.6.1993-5089475-debian_amd64.deb


    How do I do this? Do I download it to the server? If so, what directory do I put it in? Will the command in the quote above work from a SSH CLI?

    I think so too @tekkb. Everything was running smooth, it wasn't until Plexpy came into play.


    Anyway, I've gotten plex reinstalled this morning and it seems to be working okay other than some metadata issues that i'm going to have to tackle some other time.
    Time doesn't make itself very available these days.


    Thank you for the help, as always, you guys are awesome.