Can't Get Transmission-VPN for armhf Working

    • OMV 5.x (beta)

    This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

    • Can't Get Transmission-VPN for armhf Working

      I'm trying to get the haugene/transmission-openvpn container working on my Hardkernel HC2.

      I haven't had any trouble with any of the other containers that I have been running, including being able to get Transmission downloading without the VPN included. As a result I believe that there must be something that I am doing wrong in relation to the VPN side of things but can't work it out.

      I can access the WebUI via the 9091 port but there is seemingly no connection to the internet because when I past a torrent link in to the add torrent nothing happens.

      I'm using the following docker compose yml for armhf from the GitHub.

      ---
      version: "2"
      services:
      transmission-vpn:
      image: haugene/transmission-openvpn:latest-armhf
      cap_add:
      - NET_ADMIN
      devices:
      - "/dev/net/tun"
      restart: always
      ports:
      - "9091:9091"
      - "8888:8888"
      dns:
      - 8.8.8.8
      - 8.8.4.4
      volumes:
      - /etc/localtime:/etc/localtime:ro
      - /srv/dev-disk-by-label-NASStorage/appdata/transmission:/data
      - /srv/dev-disk-by-label-NASStorage/appdata/transmission:/config
      - /srv/dev-disk-by-label-NASStorage/downloads/completed:/data/completed
      - /srv/dev-disk-by-label-NASStorage/downloads/incomplete:/data/incomplete
      environment:
      - CREATE_TUN_DEVICE=true
      - OPENVPN_PROVIDER=IVACY
      - OPENVPN_USERNAME=********
      - OPENVPN_PASSWORD=********
      - WEBPROXY_ENABLED=false
      - OPENVPN_OPTS=--inactive 3600 --ping 10 --ping-exit 60
      - LOCAL_NETWORK=192.168.0.0/24
      - TRANSMISSION_RPC_HOST_WHITELIST="127.0.0.1,192.168.*.*"

      Other comments here on the OMV forum from other users seem to indicate that this container works well and is easy to setup but I have spent the past week trying to get up and going and just can't.

      Any help anyone can give me would be appreciated.