Can't find the mounted drives in Media

  • Hello,


    I have reinstalled omv 3.x from fresh after setting up everything. I have mounted my 2 drives. I went to media from the ftp but cant find them there did anything change in the new update?


    I can see them mounted in the GUI but not on the FTP server.


    Can any one tell me if the location changed or i have missed something..


    Thanks

    System: Openmediavault
    Processor: intel Core i7 970 3.20GHz
    Ram: Corsair 12GB DDR3 1066Mhz Dominator-GT
    Motherboard: asus rampage iii extreme Upgrading to asus rampage iv extreme next month
    Hdd: 8TB upgrading to 4 x 2tb hdd


    Services running on the system:
    Gaming Server: CS:Go, CS 1.6, Minecraft Bukkit x2, Killing floor x 2, L4D2, Team fortress 2, Garry's Mod, BF2, Teamspeak 3.
    TCadmin, Subsonic, SABnzbd, Headphone, Plex, Couchpotato, Sickbeard, Owncloud,

  • Thank you found them i thought i lost my data :)
    Thanks again

    System: Openmediavault
    Processor: intel Core i7 970 3.20GHz
    Ram: Corsair 12GB DDR3 1066Mhz Dominator-GT
    Motherboard: asus rampage iii extreme Upgrading to asus rampage iv extreme next month
    Hdd: 8TB upgrading to 4 x 2tb hdd


    Services running on the system:
    Gaming Server: CS:Go, CS 1.6, Minecraft Bukkit x2, Killing floor x 2, L4D2, Team fortress 2, Garry's Mod, BF2, Teamspeak 3.
    TCadmin, Subsonic, SABnzbd, Headphone, Plex, Couchpotato, Sickbeard, Owncloud,

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!