Posts by thegrimdaemon

    Resolved my own issue finally. Unsure of what exactly was the culprit. But I removed several packages and then the interface started working again.


    Removed items:

    Shellinabox

    Minidlna

    Openvpn

    DNSmasq


    I apologize for my hasty post.

    Good evening,


    I recently upgraded from OMV4 to OMV5 following the steps earlier in this thread. I am however now stuck. I can SSH into my server and commit commands. I can not use the web interface. I have tried searching using google to find a fix but have not been successful. After I enter my credentials in the log in screen I get an output of the following:


    Error #0:

    OMV\Exception: Failed to open include file 'js/omv/PluginManager.js'. in /usr/share/php/openmediavault/controlpanel/controlpanelabstract.inc:42

    Stack trace:

    #0 /usr/share/php/openmediavault/controlpanel/controlpanelabstract.inc(70): OMV\ControlPanel\ControlPanelAbstract->scanFiles('js/omv/PluginMa...', Array)

    #1 /usr/share/php/openmediavault/controlpanel/controlpanelabstract.inc(87): OMV\ControlPanel\ControlPanelAbstract->scanFiles('js/omv/PluginMa...', Array)

    #2 /usr/share/php/openmediavault/controlpanel/controlpanelabstract.inc(90): OMV\ControlPanel\ControlPanelAbstract->scanDir('js/omv/module/a...', Array, true)

    #3 /usr/share/php/openmediavault/controlpanel/controlpanelabstract.inc(90): OMV\ControlPanel\ControlPanelAbstract->scanDir('js/omv/module/a...', Array, true)

    #4 /usr/share/php/openmediavault/controlpanel/controlpanelabstract.inc(90): OMV\ControlPanel\ControlPanelAbstract->scanDir('js/omv/module/a...', Array, true)

    #5 /usr/share/php/openmediavault/controlpanel/administration.inc(54): OMV\ControlPanel\ControlPanelAbstract->scanDir('js/omv/module/a...', Array, true)

    #6 /usr/share/php/openmediavault/controlpanel/controlpanelabstract.inc(206): OMV\ControlPanel\Administration->getJavascriptIncludes()

    #7 /var/www/openmediavault/index.php(41): OMV\ControlPanel\ControlPanelAbstract->render()

    #8 {main}


    Any threads that refer to this have not been able to resolve the issue for me. Can anyone give me some guidance?