Posts by akong

    Hello,

    I has installed openmediavault s3 plugins and setup done.I also create free ssl for s3.

    When I transfer file from linux client to s3 storage.It's got error message.

    I make sure https://st1.aspa.idv.tw:9000 ssl is okay.How to fix it?

    Yes, I has create some user and group and set acl to share folder.But sub-folder will change owner to upload file of user.

    I try some command to force user and group.

    force user = root

    force group = users

    I don't make sure it's can solve.

    Hello,

    I has set share and setup user and group permission.

    But when user upload files and directory.It's will auto generate effective permission.

    Please see attachment.

    If I re-apply share folder permission.It's will clean effective permission.But user upload new files and directory.It's will generate again.

    How to fix it?

    My system is OMV 4.1.35-1. I has old harddisk break and I change new hdd to original slot.I has reboot OMV and I see new harddisk in OMV.

    But when I create partition for new harddisk. It's will show error message.


    OMV\Exception: Device '/dev/sdb1' is not available after a waiting period of 10 seconds. in /usr/share/php/openmediavault/system/blockdevice.inc:349


    The old harddisk is /dev/sdb1. I has clear /etc/openmediavault/config.xml this file about old harddisk information. How to fix it?

    Hello,
    I have get system mail everyday.Mail content is show.



    Quote

    Subject: SparesMissing event on /dev/md0:nas03



    Faithfully yours, etc.P.S. The /proc/mdstat file currently contains the following:Personalities : [raid6] [raid5] [raid4] [linear] [multipath] [raid0] [raid1] [raid10] md0 : active raid5 sdc[1] sdb[0] sde[4] sdd[2] 11720661504 blocks super 1.2 level 5, 512k chunk, algorithm 2 [4/4] [UUUU] bitmap: 1/30 pages [4KB], 65536KB chunkunused devices: <none>

    I has change one harddisk. But I don't know why have this message.I also check raid status.




    Could I need any check?