Openmediavault-WebDAV 4.0 plugin installation is abborting with an error!

  • Greeting to all forumers,


    I have just installed OMV_4_Rock64.img.xz on my Rock64 SBC and after creating a couple of users and groups, shared folders, ect... I wanted to to install the Openmediavault-WebDAV 4.0 plugin to setup a WebDAV server. But, the installation has been aborted with an error. I couldn't copy the error messages from the installation windows as for some reason my selection is immediately unselected!
    I am therefore attaching a screen shot showing the error.
    I would be grateful to get some help to solve this problem!


    Thanks in advance.

  • It is having problems talking to the repo. Either dns or repo issue I would guess.

    omv 5.6.18 usul | 64 bit | 5.11 proxmox kernel | omvextrasorg 5.6.3 | kvm plugin 5.1.7
    omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github


    Please read this before posting a question.
    Please don't PM for support... Too many PMs!

  • Thanks for your input.
    Any idea how can I resolve this problem?
    That was a clean installation. I thought it will go smoothly!

  • Look on the forum for how to change your debian repos.

    omv 5.6.18 usul | 64 bit | 5.11 proxmox kernel | omvextrasorg 5.6.3 | kvm plugin 5.1.7
    omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github


    Please read this before posting a question.
    Please don't PM for support... Too many PMs!

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!