Upgrade - update --> new install : 0.5.6 to 1.9 : everything's fine :)

  • Hi,


    I know a forum is not the place to tell you're happy... :!


    But I'm definitively with OMV, and glad that I could donate a year ago or so... I would like to donate more this year, but I'll have to see if I can affort it


    Hope OMV can be implanted in some hardware this year too...


    ------------
    Tell me if I did something wrong :
    1. Tried to upgrade via CLI, stucked on apt-get update.
    2. New and fresh install error with USB on partition tool
    3. Burned a dvd (plenty of them unused here :/), and started install. (Wonder if this is a fresh install, because :
    4. Right after first reboot, pluged all my sata in : everything's ok, Volume, Raid 6, ext4 (just had to click mount)
    5. Some difficulties to install PLex, and running it : but database was there.


    Starting and running :)


    Thanks !!!

    Gigabyte GA-H87M-HD3, Pentium G3220, 4 GO DDR3, 6 x 2 To raid 6, 2.5' 100 Go for system
    Donator because OMV deserves it (20€)

  • It is always nice to read those things from people. Sometimes i think we mods have the only systems that run without any issues at all when reading all those problems here :-P

    OMV 4.x| HP Microserver | 256GB Samsung 830 SSD for system | 4x 2TB in a RAID5
    OMV 4.x| Odroid XU4 | 5TB Data drive | 500GB Backup drive
    OMV 5.x| Raspberry Pi 4 | 6TB Data drive | 500GB SSD drive

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!