Threads Tagged with “raid 1”

    1. Topic
    2. Replies
    3. Last Reply
    1. New OMV6 install RAID 1 to RAID 5 12

      • vazquezjm
    2. Replies
      12
      Views
      407
      12
    3. ryecoaaron

    1. RAID create problem - empty disk list 13

      • Vatras
    2. Replies
      13
      Views
      279
      13
    3. geaves

    1. /srv/dev- ... is not a mountpoint. RAID1 not mountable? Dataloss? Help... 7

      • Niclas
    2. Replies
      7
      Views
      212
      7
    3. ryecoaaron

    1. BRTFS Raid 1 mount systemfile problem 6

      • JeanOMV
    2. Replies
      6
      Views
      254
      6
    3. HannesJo

    1. raid 1 improves read speed? 5

      • numsi
    2. Replies
      5
      Views
      206
      5
    3. ryecoaaron

    1. RAID failure 3

      • Marlon Santos
    2. Replies
      3
      Views
      294
      3
    3. geaves

    1. [GUIDE] Root on ZFS install of OMV6 (Proxmox trick) 9

      • Jip
    2. Replies
      9
      Views
      1.8k
      9
    3. jjurak

    1. Degraded state on Mirror disks 3

      • Indyrectelex
    2. Replies
      3
      Views
      328
      3
    3. geaves

    1. Getting the folowing error messages: 'status failed (1) -- /srv/dev-disk-by-label-Data-RAID is not a mountpoint' and 30sec later status succeeded (0) 17

      • daniel.971
    2. Replies
      17
      Views
      27k
      17
    3. geaves

    1. RAID auf Systempartition 1

      • Radnabe
    2. Replies
      1
      Views
      253
      1
    3. Zoki

    1. Two separate Raid 1 on OMV 6 with 4 slots HAT on RPI4 5

      • vboa68
    2. Replies
      5
      Views
      375
      5
    3. vboa68

    1. Update OMV (clean install), re-implement Raid1 2

      • Scaty
    2. Replies
      2
      Views
      433
      2
    3. Scaty

    1. Mirrord Disks to Raid 10 6

      • Indyrectelex
    2. Replies
      6
      Views
      841
      6
    3. crashtest

    1. Prefered disk setup with 2 new disks 40

      • thesorcerer
    2. Replies
      40
      Views
      7k
      40
    3. doscott

    1. raid not showing after reinstall

      • Magnussss
    2. Replies
      0
      Views
      312
    1. Manual checkup on software raid1 3

      • thesorcerer
    2. Replies
      3
      Views
      643
      3
    3. geaves

    1. exit code '100': ERROR: The state 'fstab' does not exist 2

      • benno
    2. Replies
      2
      Views
      761
      2
    3. dshaw619

    1. [Solved] Unable to remove "Missing" device from File Systems 4

      • q2m2v
    2. Replies
      4
      Views
      1.2k
      4
    3. q2m2v

    1. OMV Install onto Raid Array

      • geaves
    2. Replies
      0
      Views
      305
    1. Motherboard Raid

      • Omm0987
    2. Replies
      0
      Views
      419