Transmission Plugin 4.0

    • Transmission Plugin 4.0

      Hello Guys,

      Can someone give me a little help?

      I'm trying to install the transmission plugin 4.0 on my RPI3B, but it keep showing the same error.
      I even tried to reinstall the OMV, but no success.

      That's the log i get at the end:

      Source Code

      1. Reading package lists...
      2. Building dependency tree...
      3. Reading state information...
      4. The following additional packages will be installed:
      5. libminiupnpc10 libnatpmp1 omvextras-common php-symfony-class-loader
      6. php-symfony-polyfill-apcu transmission-cli transmission-common
      7. transmission-daemon
      8. Suggested packages:
      9. minissdpd natpmp-utils transmission-gtk
      10. Recommended packages:
      11. minissdpd
      12. The following NEW packages will be installed:
      13. libminiupnpc10 libnatpmp1 omvextras-common openmediavault-transmissionbt
      14. php-symfony-class-loader php-symfony-polyfill-apcu transmission-cli
      15. transmission-common transmission-daemon
      16. 0 upgraded, 9 newly installed, 0 to remove and 2 not upgraded.
      17. Need to get 85.9 kB/919 kB of archives.
      18. After this operation, 3736 kB of additional disk space will be used.
      19. Err:1 http://cdn-fastly.deb.debian.org/debian stretch/main armhf php-symfony-class-loader all 2.8.7+dfsg-1.3
      20. 404 Not Found [IP: 151.101.92.204 80]
      21. Err:2 https://dl.bintray.com/openmediavault-plugin-developers/arrakis stretch/main armhf omvextras-common all 4.0.1
      22. server certificate verification failed. CAfile: /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt CRLfile: none
      23. >>> *************** Error ***************
      24. Failed to execute command 'export PATH=/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/bin:/usr/local/sbin; export LANG=C; export DEBIAN_FRONTEND=noninteractive; apt-get --yes --allow-downgrades --allow-change-held-packages --fix-missing --allow-unauthenticated --reinstall install openmediavault-transmissionbt 2>&1' with exit code '100': Reading package lists...
      25. Building dependency tree...
      26. Reading state information...
      27. The following additional packages will be installed:
      28. libminiupnpc10 libnatpmp1 omvextras-common php-symfony-class-loader
      29. php-symfony-polyfill-apcu transmission-cli transmission-common
      30. transmission-daemon
      31. Suggested packages:
      32. minissdpd natpmp-utils transmission-gtk
      33. Recommended packages:
      34. minissdpd
      35. The following NEW packages will be installed:
      36. libminiupnpc10 libnatpmp1 omvextras-common openmediavault-transmissionbt
      37. php-symfony-class-loader php-symfony-polyfill-apcu transmission-cli
      38. transmission-common transmission-daemon
      39. 0 upgraded, 9 newly installed, 0 to remove and 2 not upgraded.
      40. Need to get 85.9 kB/919 kB of archives.
      41. After this operation, 3736 kB of additional disk space will be used.
      42. Err:1 http://cdn-fastly.deb.debian.org/debian stretch/main armhf php-symfony-class-loader all 2.8.7+dfsg-1.3
      43. 404 Not Found [IP: 151.101.92.204 80]
      44. Err:2 https://dl.bintray.com/openmediavault-plugin-developers/arrakis stretch/main armhf omvextras-common all 4.0.1
      45. server certificate verification failed. CAfile: /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt CRLfile: none
      46. Err:3 https://dl.bintray.com/openmediavault-plugin-developers/arrakis stretch/main armhf openmediavault-transmissionbt all 4.0
      47. server certificate verification failed. CAfile: /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt CRLfile: none
      48. Unable to correct missing packages.
      49. E: Failed to fetch http://cdn-fastly.deb.debian.org/debian/pool/main/s/symfony/php-symfony-class-loader_2.8.7+dfsg-1.3_all.deb 404 Not Found [IP: 151.101.92.204 80]
      50. E: Failed to fetch https://dl.bintray.com/openmediavault-plugin-developers/arrakis/pool/main/o/omvextras-common/omvextras-common_4.0.1_all.deb server certificate verification failed. CAfile: /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt CRLfile: none
      51. E: Failed to fetch https://dl.bintray.com/openmediavault-plugin-developers/arrakis/pool/main/o/openmediavault-transmissionbt/openmediavault-transmissionbt_4.0_all.deb server certificate verification failed. CAfile: /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt CRLfile: none
      52. E: Aborting install.
      53. <<< *************************************
      54. >>> *************** Error ***************
      55. Failed to execute command 'export PATH=/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/bin:/usr/local/sbin; export LANG=C; export DEBIAN_FRONTEND=noninteractive; apt-get --yes --allow-downgrades --allow-change-held-packages --fix-missing --allow-unauthenticated --reinstall install openmediavault-transmissionbt 2>&1' with exit code '100': Reading package lists...
      56. Building dependency tree...
      57. Reading state information...
      58. The following additional packages will be installed:
      59. libminiupnpc10 libnatpmp1 omvextras-common php-symfony-class-loader
      60. php-symfony-polyfill-apcu transmission-cli transmission-common
      61. transmission-daemon
      62. Suggested packages:
      63. minissdpd natpmp-utils transmission-gtk
      64. Recommended packages:
      65. minissdpd
      66. The following NEW packages will be installed:
      67. libminiupnpc10 libnatpmp1 omvextras-common openmediavault-transmissionbt
      68. php-symfony-class-loader php-symfony-polyfill-apcu transmission-cli
      69. transmission-common transmission-daemon
      70. 0 upgraded, 9 newly installed, 0 to remove and 2 not upgraded.
      71. Need to get 85.9 kB/919 kB of archives.
      72. After this operation, 3736 kB of additional disk space will be used.
      73. Err:1 http://cdn-fastly.deb.debian.org/debian stretch/main armhf php-symfony-class-loader all 2.8.7+dfsg-1.3
      74. 404 Not Found [IP: 151.101.92.204 80]
      75. Err:2 https://dl.bintray.com/openmediavault-plugin-developers/arrakis stretch/main armhf omvextras-common all 4.0.1
      76. server certificate verification failed. CAfile: /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt CRLfile: none
      77. Err:3 https://dl.bintray.com/openmediavault-plugin-developers/arrakis stretch/main armhf openmediavault-transmissionbt all 4.0
      78. server certificate verification failed. CAfile: /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt CRLfile: none
      79. Unable to correct missing packages.
      80. E: Failed to fetch http://cdn-fastly.deb.debian.org/debian/pool/main/s/symfony/php-symfony-class-loader_2.8.7+dfsg-1.3_all.deb 404 Not Found [IP: 151.101.92.204 80]
      81. E: Failed to fetch https://dl.bintray.com/openmediavault-plugin-developers/arrakis/pool/main/o/omvextras-common/omvextras-common_4.0.1_all.deb server certificate verification failed. CAfile: /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt CRLfile: none
      82. E: Failed to fetch https://dl.bintray.com/openmediavault-plugin-developers/arrakis/pool/main/o/openmediavault-transmissionbt/openmediavault-transmissionbt_4.0_all.deb server certificate verification failed. CAfile: /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt CRLfile: none
      83. E: Aborting install.
      84. <<< *************************************
      Display All
    • Looks like your Pi is not getting internet access for some reason.

      Can you ssh your server and ping a website?

      Try this command and see what happens..

      ping -c 10 aol.com

      It will attempt to ping aol.com 10 times then give you the results. It
      Air Conditioners are a lot like PC's... They work great until you open Windows.

    • Ok, I tried it, and seems to be working:



      Source Code

      1. $ ping -c 10 aol.com
      2. PING aol.com (67.195.231.10) 56(84) bytes of data.
      3. 64 bytes from w2.src4.vip.gq1.yahoo.com (67.195.231.10): icmp_seq=1 ttl=45 time= 216 ms
      4. 64 bytes from w2.src4.vip.gq1.yahoo.com (67.195.231.10): icmp_seq=2 ttl=45 time= 214 ms
      5. 64 bytes from w2.src4.vip.gq1.yahoo.com (67.195.231.10): icmp_seq=3 ttl=45 time= 214 ms
      6. 64 bytes from w2.src4.vip.gq1.yahoo.com (67.195.231.10): icmp_seq=4 ttl=45 time= 214 ms
      7. 64 bytes from w2.src4.vip.gq1.yahoo.com (67.195.231.10): icmp_seq=5 ttl=45 time= 215 ms
      8. 64 bytes from w2.src4.vip.gq1.yahoo.com (67.195.231.10): icmp_seq=6 ttl=45 time= 215 ms
      9. 64 bytes from w2.src4.vip.gq1.yahoo.com (67.195.231.10): icmp_seq=7 ttl=45 time=214 ms
      10. 64 bytes from w2.src4.vip.gq1.yahoo.com (67.195.231.10): icmp_seq=8 ttl=45 time=214 ms
      11. 64 bytes from w2.src4.vip.gq1.yahoo.com (67.195.231.10): icmp_seq=10 ttl=45 time=214 ms
      12. --- aol.com ping statistics ---
      13. 10 packets transmitted, 9 received, 10% packet loss, time 9052ms
      14. rtt min/avg/max/mdev = 214.487/215.111/216.906/0.678 ms
      Display All


      I can also access the webgui and SSH from the external network, so the internet seems to be working
    • You really shouldn't be able to access the webUI externally... so if you've messed w/ your port settings, DNS, etc.. that would be the first thing I'd check... You really shouldn't be losing any packets on that ping test, so something is haywire with your network settings or the device.
      Air Conditioners are a lot like PC's... They work great until you open Windows.

    • I changed the port to be able to access it externally.

      Okay, I tried to do the test some more times, and there was no more loss packages.

      Source Code

      1. --- aol.com ping statistics ---
      2. 100 packets transmitted, 100 received, 0% packet loss, time 99120ms
      3. rtt min/avg/max/mdev = 340.556/341.733/343.874/1.013 ms

      I also tried to install the Midnight Command, and it installed without problem.

      And I tried to change my ISP DNS on the router, and used the google one, but I had the same error trying to install the transmission.

      I can install any app from the terminal, the problem seems to be just the plugins.

      I'll try to reinstall the OMV one last time and do the test before change any setting.
    • It's possible there's an issue w/ the OMV repo... Reinstalling so quickly was probably a quick jump, but I guess we can try to figure it out when you reinstall.

      I personally would leave my network settings as default, and see how things work.
      Air Conditioners are a lot like PC's... They work great until you open Windows.

    • I have the same problem in my RPI3B.. sometimes RPi losses internet connection..over 2 or 3 days..
      And it's impossible to upgrade/install via apt..

      The only solution that works for me ---> go to SYSTEM NETWORK-->INTERFACES and edit your DNS (you can put 8.8.8.8, and your gateway) then aply, and OMV will recover internet..

      Try this.. luck and sorry for my english :)