Threads Tagged with “ethernet”

    1. Topic
    2. Replies
    3. Last Reply
    1. Ethernet driver is not working with full speed 4

      • amr.bedair
    2. Replies
      4
      Views
      87
      4
    3. amr.bedair

    1. my gib ethernet just use 100mbps [PROBLEM] 2

      • roycordero
    2. Replies
      2
      Views
      240
      2
    3. sjomen

    1. Lost ethernet connection after latest update of OMV + want to restore from system backup (dd) 4

      • godzinilla
    2. Replies
      4
      Views
      310
      4
    3. godzinilla

    1. Intel ethernet controller i225-V (solved) 4

      • SF_Com
    2. Replies
      4
      Views
      4.1k
      4
    3. floppyslap

    1. Network problems after reboot

      • neocorps
    2. Replies
      0
      Views
      225
    1. New install on Pi 4 loses ethernet connection 7

      • deemaglee
    2. Replies
      7
      Views
      1.3k
      7
    3. deemaglee

    1. WebUI not showing all network interfaces 3

      • dadoblake
    2. Replies
      3
      Views
      1.4k
      3
    3. wagwan4eva

    1. Recover system after disabling ethernet 3

      • buliway
    2. Replies
      3
      Views
      769
      3
    3. buliway

    1. Ethernet down after install Docker and Portenair and Reboot 2

      • Staydes
    2. Replies
      2
      Views
      601
      2
    3. _calm_bomb_

    1. Add Plex to Network Discovery? 3

      • clsullivan
    2. Replies
      3
      Views
      6.9k
      3
    3. clsullivan

    1. CREATE wireless network through Ethernet port? 8

      • clsullivan
    2. Replies
      8
      Views
      4.2k
      8
    3. clsullivan

    1. Troubles with the installation of the e1000e intel driver (I219-V) 3

      • Tobias
    2. Replies
      3
      Views
      5.9k
      3
    3. Tobias

    1. RockPro64 with OpenMediaVault - Ethernet card is not recognized 3

      • eduapof
    2. Replies
      3
      Views
      4.7k
      3
    3. Nefertiti

    1. OpenMediaVault on ODROID C2 ethernet stuck in UP BROADCAST RUNNING MULTICAST mode 1

      • The Machine
    2. Replies
      1
      Views
      1.7k
      1
    3. tkaiser

    1. Errors/Slowness when transferring over ethernet 22

      • winskitech
    2. Replies
      22
      Views
      8.6k
      22
    3. winskitech

    1. [Please help] Open Media Vault can't download files to install to HP Microsever 5

      • 1uke_
    2. Replies
      5
      Views
      3.4k
      5
    3. vl1969

    1. Weird "eth1 NIC Link is Down" problem. 5

      • Evermore
    2. Replies
      5
      Views
      12k
      5
    3. pedropt

    1. Bond configuration by GUI 1

      • JBLSteeve
    2. Replies
      1
      Views
      2.1k
      1
    3. JBLSteeve