Docker plugin error?

  • Hi,


    I just noticed that I get an error when going into Docker in OMV Admin pages.
    This is the error:


    Pops up when I click Docker, and I can close it. Docker seems to work fine, all my Docker containers are running fine.


    Running this version: (latest)
    openmediavault-docker-gui 3.1.10

  • In the other docker thread, it was mention the url on the image is wrong. nicjo814 said he would fix in the next couple of days but this shouldn't cause any issues.

    omv 6.0.8-1 Shaitan | 64 bit | 5.15 proxmox kernel | omvextrasorg 6.0.5 | kvm plugin 6.0.3
    omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github


    Please read this before posting a question.
    Please don't PM for support... Too many PMs!

  • Read this: Docker GUI plugin now stable


    Greetings Hoppel

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    frontend software - tvos | android tv | libreelec | win10 | kodi krypton
    frontend hardware - appletv 4k | nvidia shield tv | odroid c2 | yamaha rx-a1020 | quadral chromium style 5.1 | samsung le40-a789r2
    -------------------------------------------
    backend software - debian | openmediavault | latest backport kernel | zfs raid-z2 | docker | emby | unifi | vdr | tvheadend | fhem
    backend hardware - supermicro x11ssh-ctf | xeon E3-1240L-v5 | 64gb ecc | 8x10tb wd red | digital devices max s8
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • I got the same error.


    I simply commented the following block (starting at line 1502) in /usr/share/openmediavault/engined/rpc/docker.inc :


    Code
    /*
    if (strcmp($new_hash, $old_hash) !== 0) {
    $imagick = new Imagick($logo_url);
    $imagick->scaleImage(40, 40, true);
    $imagick->modulateImage(100, 0, 100);
    $imagick->writeImage($local_logo_path . $logo_name);
    $imagick->clear();
    file_put_contents($local_hash_path, $new_hash);
    }
    */


    No more error now ;)

  • I've looked at this and don't get any error. Do you still have problems with the logos?

    Yes, every time I visit the Docker service it throws that error popup with the included text:


    --
    Google is your friend and Bob's your uncle!


    OMV AMD64 6.x on headless Chenbro NR12000 1U 1x 8m Quad Core E3-1220 3.1GHz 16GB ECC RAM.

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!