Temperature CPU?

  • Did you clear your browser cache or try a different browser?


    Already done, and now I don't get any error, but:


    I installed version 1.0.4, but then in the Diagnostics -> Tools -> Overview hanging "Loading...", but no errors.

    And where should the window CPU Temperature? Thank U.


    I have the same behaviour here on my machine. Is there any logfile or something we can provide to you for bugfixing? :)


    Same behavior here, I don't find th temperature graph anywhere, where should it be?

  • The version that was released was working on my main machine but after seeing your posts I installed on a clean VM and found the same issue.


    I spent most of last night changing the code and testing but still it does not work as it should.


    The files required are created and placed in the correct location, these are working as expected as the graph pictures are also created but they do not show in the webui, strange thing is that they started showing a couple of hours later.
    I will do some more work on it this evening to see if I can correct the issue.


    Sorry for the troubles
    Miller

    [align=center]
    What I am watching/watched on my Popcorn Hour media player
    omv 2.1.1 stoneburner | 64 bit | omvextrasorg 1.29
    MySQL (Percona[size=8]) | Newznab | Sonarr | CP | HP | NZBget | YAMJ | CUPS

  • Finally got it licked.


    When you see the new version appear please uninstall the current version and then install the new version. You don't really need to uninstall the old version but would like others to test that it is working properly (graphs show straight away)


    Sorry again for all the troubles.

    [align=center]
    What I am watching/watched on my Popcorn Hour media player
    omv 2.1.1 stoneburner | 64 bit | omvextrasorg 1.29
    MySQL (Percona[size=8]) | Newznab | Sonarr | CP | HP | NZBget | YAMJ | CUPS

  • Thanks ryecoaaron.


    Remember to refresh the page before checking the graphs.

    [align=center]
    What I am watching/watched on my Popcorn Hour media player
    omv 2.1.1 stoneburner | 64 bit | omvextrasorg 1.29
    MySQL (Percona[size=8]) | Newznab | Sonarr | CP | HP | NZBget | YAMJ | CUPS

  • When you do the install lm-sensors trys to detect your sensors, on my system this takes around 10-20 seconds but may take longer on other systems.


    You can run the detection utility yourself to see how long it does take for your system. 5 minutes does seam a little long though.

    [align=center]
    What I am watching/watched on my Popcorn Hour media player
    omv 2.1.1 stoneburner | 64 bit | omvextrasorg 1.29
    MySQL (Percona[size=8]) | Newznab | Sonarr | CP | HP | NZBget | YAMJ | CUPS

  • Hello!


    I've installed Sensors plugin 1.0.5, and when I try to set "CPU Temperature" checkbox, I get this message:


    OMV 1.0, Pentium G2120 3.1 GHz, 8 Gb RAM, SnapRAID+aufs 3x4Tb Ext4 + 1x1Tb Ext4, boot ssd 32Gb ADATA

  • That normally means there are no rrd files generated, try doing ls /var/lib/rrdcached/db/localhost/sensors-*/ and see if it shows any.


    Remember also that not all hardware will work, I had added the ones found so far but you might have something that has not been seen yet. Running the above command will also show if you have something that's not been added.


    I plan on adding the CPU Fan option on the next version, I will post when its ready.

    [align=center]
    What I am watching/watched on my Popcorn Hour media player
    omv 2.1.1 stoneburner | 64 bit | omvextrasorg 1.29
    MySQL (Percona[size=8]) | Newznab | Sonarr | CP | HP | NZBget | YAMJ | CUPS

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!