Organizr in front of OMV

  • I'm trying to setup organizr to have easy access to everything in my homelab and most things work fine but when I add my OMV instance it's giving me a blank page. Is there any way for me to enable iframes so that I can access OMV from within Organizr? (All of this is behind a caddy reverse proxy btw) I'm on the latest version of OMV with all packages up to date. I read another thread about getting it to work but they used the links plugin and I'm not able to find that in the default repo or the extras repo.

  • I have no idea if this will work but this is the code that the links plugin used. Put it in a file, make it executable, and execute it.


    omv 5.5.6 usul | 64 bit | 5.4 proxmox kernel | omvextrasorg 5.3.5
    omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github


    Please read this before posting a question.
    Please don't PM for support... Too many PMs!

  • I have no idea if this will work but this is the code that the links plugin used. Put it in a file, make it executable, and execute it.


    Hey this worked to some extend, it allows me to view the login page. Then i get a login loop, redirects me to to login page once filled in my username/password.
    Please advise!


    Kind regards

  • Hey this worked to some extend, it allows me to view the login page. Then i get a login loop, redirects me to to login page once filled in my username/password.
    Please advise!

    This code didn't cause a login loop. Sounds like your root filesystem is full and/or you need to clear your browser cache.

    omv 5.5.6 usul | 64 bit | 5.4 proxmox kernel | omvextrasorg 5.3.5
    omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github


    Please read this before posting a question.
    Please don't PM for support... Too many PMs!

  • I have no idea if this will work but this is the code that the links plugin used. Put it in a file, make it executable, and execute it.



    This worked for me too!


    Quick side question will these changes be sticky or will I need to run that script again on reboot/update?


    Thanks!

  • Quick side question will these changes be sticky or will I need to run that script again on reboot/update?

    They actually make changes to /etc/default/openmediavault. So, they should survive reboots and upgrades.

    omv 5.5.6 usul | 64 bit | 5.4 proxmox kernel | omvextrasorg 5.3.5
    omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github


    Please read this before posting a question.
    Please don't PM for support... Too many PMs!

  • I suspect there are more organizr user on the organizr forum that can help you getting it to work. It seems to be an organizr issue. Possibly clashing ports?

    Be smart - be lazy. Clone your rootfs.
    OMV 5: 9 x Odroid HC2 + 1 x Odroid HC1 + 1 x Raspberry Pi 4

  • It is still the same issue as OMV 4. I didn't realize you were trying to put the OMV web interface in a iframe.


    set -e

    . /etc/default/openmediavault

    . /usr/share/openmediavault/scripts/helper-functions

    omv_set_default OMV_NGINX_SITE_WEBGUI_SECURITY_CSP_ENABLE 0

    omv_set_default OMV_NGINX_SITE_WEBGUI_SECURITY_XFRAMEOPTIONS_ENABLE false

    omv-salt stage run prepare

    omv-salt deploy run nginx

    omv_purge_internal_cache

    omv 5.5.6 usul | 64 bit | 5.4 proxmox kernel | omvextrasorg 5.3.5
    omv-extras.org plugins source code and issue tracker - github


    Please read this before posting a question.
    Please don't PM for support... Too many PMs!

  • thank you, it works now.

  • My omv 5 (ssh/root) give me this:

    /etc/default/openmediavault: line 1: This: command not found

  • You missed the space between the dot . and the /etc/default/openmediavault. You typed ./etc/default/openmediavault, not . /etc/default/openmediavault.


    Greetings

    David

    "Well... lately this forum has become support for everything except omv" [...] "And is like someone is banning Google from their browsers"


    Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

    Upload Logfile via WebGUI/CLI
    #openmediavault on freenode IRC | German & English | GMT+1
    Absolutely no Support via PM!

  • You missed the space between the dot . and the /etc/default/openmediavault. You typed ./etc/default/openmediavault, not . /etc/default/openmediavault.


    Greetings

    David

    Hmm im pretty sure thats not the case..

    This is the output from the script with the space:
    /etc/default/openmediavault: line 1: This: command not found


    and this is the output with no space:
    ./FixIFrameOMV.sh: line 8: ./etc/default/openmediavault: No such file or directory

    Strange?

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!